Stronka zieleni miejskiej

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Katia » wtorek, 9 maja 2006, 22:45

marek napisał(a):czy spółka miejska nie powinna mieć BIP-u?

a co to jest?
Katia
Twardziel

Postprzez marek » wtorek, 9 maja 2006, 22:47

Biuletyn Informacji Publicznej, Zieleń Miejska ma stronę w sieci http://www.bip.zielen.kolobrzeg.pl

to przedsiębiorstwo, może nie warto uszczęśliwiać ich na siłę?
marek
V.I.P

Postprzez Katia » wtorek, 9 maja 2006, 22:56

tak przeglądam to i widzę że ani telefony do poszczególnych kierowników nie są aktualne,ale nie wtrącaam sie w kwotę majątku spółki bo nie wiem czy tyle wynosi może jest to kwota podana za p.Rosiaka i tak zostalo?Ja chciałam zrobić stronke skierowaną bardziej na roboty jakie wykonuje zieleń jej zadania a nie na majątku spółki przetargach itp.Robiłam dziś nawet zdjęcia jak ludzie pracują na mieście ale nie wiem czy dam je go galerii bo narazie jestem w szoku zostawiona z tym wszystkim nie wiem co i jak,nawet nie ma adresu do stronki oprócz tego co podałam ja chyba też to rzuce ale dopiero jak pogadam z kierownikiem
Katia
Twardziel

Postprzez Katia » poniedziałek, 12 cze 2006, 13:07

stronka jest już zmieniona kolorystycznie (na wzór schroniskowej) , znalazłam kogoś kto to zrobił i więcej tamtego kolegi nie czepiajcie się bo on już jej nie robi.Pozostanie tak jak jest gdyż była to jednorazowa pomoc nowego kolegi.Teraz tylko będą dodawane zdjęcia.Zostal przywrócony stary adres( podałam go), bo nie mam innego wyjścia.
Katia
Twardziel

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg