hejka
czy uczy się ktoś lub uczył w tej szkole.Chcialabym poznać Wasze opinie na jej temat. Czy wykladowcy dobrze i zrozumiale wykladaja przedmioty? Jak z matmą?
Martius napisał(a)::lol:
dno dna
Jeżeli nie to przepraszam, a jeżeli tak to ten sam poziom.
Achaja napisał(a):Znam pewne osoby, które skończyły tę uczelnie… a niestety nie powinny, bo ich poziom jest poniżej czegokolwiek… może wyjątek potwierdza regułę… a jednak nie daje mi to pozytywnego obrazu.
Konsul napisał(a):A ja się zastanawiam czy lepsza uczelnia "prywatna" dzienna, czy "państwowe" studia zaoczne? Zwłaszcza, jeżeli chodzi o "lokalny" rynek. Tak pod dyskusję.
nauczaja wykladowcy z panstwowych placowek, wiec wiekszosc to profesorowie i doktorzy. sa rowniez sciagani wykladowcy z innych miast na zajecia, a jeden nawet mnie uczyl polak, ktory (jak sie sam chwali) przylatuje z wloch by wykladac (swoja droga bardzo nie lubie skur...). generalnie, jesli szkola prywatna ma pieniadze organizuje dodatkowe szkolenia, ekstra wyklady prowadzone przez znane osobistosci. u nas w dziekanatach, pokojach informacyjnych itd pracuja studenci. niespotkalem sie jeszcze z niemila obsluga. dodatkowo sluchacze niektorych wydzialow maja szanse pracowac za czesne w swoim kierunku. ale, dalej pozostaje ulomnosc szkol prywatnych. placisz, przechodzisz (chociaz byly jednostki u mnie w grupie, ktore rzeczywiscie uwalily)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości