Dobry makijaż ślubny plus dobry fryzjer

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Dobry makijaż ślubny plus dobry fryzjer

Postprzez Rudziątko » niedziela, 1 kwi 2007, 11:46

Witam wiem że nie za bardzo tutaj ten temat,ale widze że dużo jest tu kobiet,mam pytanie odnośnie dobrej kosmetyczki która robi makijaż ślubny jak i fryzjera chodzi o uczesanie na ślub :) :)

Najlepiej jakby było wszystko w jednym miejscu.
Może ktoś wie gdzie najlpeiej cos takiego wykonuja??
Będe wdzięczna
Rudziątko
Coś tam napisał

Postprzez kejti » niedziela, 1 kwi 2007, 15:22

Mnnie do ślubu malowała pani Magda z salonu Image naprzeciwko Urzędu Miasta, goraco ją Ci polecam. Makijaż pierwsza klasa, kobieta bierze pod uwagę praktycznie wszystko- typ urody, jaką sukienkę będziesz miała, kolor, itd. Ceny nie pamiętam, ale nie mniej niż 50 zł sądzę. Fryzjer też tam jest(nawet pięciu różnych) i też ładnie czeszą, szczególnie pani Marta i Martyna i pan Mariusz. Ale to już musisz sama pomyśleć:) Powodzenia :) :) :)
kejti
Bywalec

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Rudziątko » niedziela, 1 kwi 2007, 15:46

dzięki też słyszałam że tam robią cos takiego,dlatego zapytałam sie,wole sprawdzonych,jeszcze słyszalam o tym salonie na przeciwko casablanki,jestem ciekawa jak tam robią,jeśli chodzi o cene to najmniejszy problem licze się z kosztami,a wolałabym już cos sobie zarezerwowac i miec swiety spokuj,
jeszcze raz dziękuje

może ktoś jeszcze cos wie na ten temat :) :) :)
Rudziątko
Coś tam napisał

Postprzez telka_es » niedziela, 1 kwi 2007, 19:35

co do Krzysi..... to kiedyś kumała o co mi chodzi i robiła jak z obrazka..... a potem sie posuła.. już tak pięknie nie było.......

wogóle na fryzjera dobrego to ciężko oj cięzko trafić...... juz dawno nie wyszłam od fryzjera z fryzurą jak z obrazka - przestałam nawet wierzyć że takie cudeńka sie zdarzają....... ;/
telka_es
Terminator

Postprzez Rudziątko » poniedziałek, 9 kwi 2007, 10:11

tylko tyle nikt nic więcej nie wie :(
szkoda bo dla mnie jest to ważne wkoncu mam wygladać ładnie nawet bardzo ładnie na własnym weselu a nie jak...nie powiem kto
byłabym wdzięczna za więcej informacji:):):)
Rudziątko
Coś tam napisał

Postprzez Rudziątko » poniedziałek, 9 kwi 2007, 10:48

aaa mówisz chyba o pani Beacie takiej drobnej blondyneczce :) :)
jeśli to ta to wiem która to pani czasami jestem u niej na oczyszczaniu i takim tam :wink: :wink:

tak na próbny na pewno będe szła tym bardziej że przed moim weselem wybieramy się na inne wesele :) :) :)

tylko szkoda że ona nie czesze tam,wolałabym iść do takiego gabinetu gdzie jest wszystko w jednym tzn,kosmetyczka i fryzjer

ale dziękuje za info slonkokg
Rudziątko
Coś tam napisał

Postprzez Rudziątko » poniedziałek, 9 kwi 2007, 12:22

to fajnie miałas ja niestety musze sama zagwarantowac sobie fryzurke i makijaż :) :)

ah juz nie mogę się doczekac :D :D :serce: :zakochany:
Rudziątko
Coś tam napisał

Postprzez dziewuszka » sobota, 14 kwi 2007, 12:05

kejti napisał(a):Mnnie do ślubu malowała pani Magda z salonu Image naprzeciwko Urzędu Miasta, goraco ją Ci polecam. Makijaż pierwsza klasa, kobieta bierze pod uwagę praktycznie wszystko- typ urody, jaką sukienkę będziesz miała, kolor, itd. Ceny nie pamiętam, ale nie mniej niż 50 zł sądzę. Fryzjer też tam jest(nawet pięciu różnych) i też ładnie czeszą, szczególnie pani Marta i Martyna i pan Mariusz. Ale to już musisz sama pomyśleć:) Powodzenia :) :) :)

Rudziątko - normalnie M jak Miłość.. :roll:

Idź tam, to dobry znak. :)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Powrót do :: hydepark