Ja pamiętam swoją pierwszą miłość w przedszkolu..
Cudnie ciągnął mnie za warkoczyki...

Ja trochę później i wszystko dokładnie pamiętam...
miłe wspomnienia, mam nadzieję, że mnie też ktoś tak miło wspomina
Albo i nie w sumie...

Mafi napisał(a):A teraz? Chyba im człowiek starszy tym mniej burzliwie to wszystkoAlbo i nie w sumie...
![]()

dziewuszka napisał(a):Mafi napisał(a):A teraz? Chyba im człowiek starszy tym mniej burzliwie to wszystkoAlbo i nie w sumie...
![]()
Na emeryturze już jesteś?
Z wiekiem, to moim zdaniem coraz lepiej jest. Czlowiek przynajmniej wie czego chce.. (noo.. może czasmi nie wie). Ale generalnie wie więcej i już się tak nie szczypie..
No może czasami, bo niektóre zachowania mam bardzo dziecięce

Mafi napisał(a): Ta niewiedza co będzie dalej.

dziewuszka napisał(a):Mafi napisał(a): Ta niewiedza co będzie dalej.
Ja Cie przepraszam, a teraz to wiesz co będzie dalej? O to ja się zapisuje do Ciebie na seans.. skoro ty jasnowidzka jestes
Jasnowidzką nie jestem i nigdy nie byłam.Mafi napisał(a):[Nie, nie wiem. Ale im człowiek starszy tym więcej rzeczy może przewidzieć i więcej rzeczy da się kontrolować. Widocznie dziewuszko nie zrozumiałaś co miałam na myśli, a to już inna historiaJasnowidzką nie jestem i nigdy nie byłam.

dziewuszka napisał(a):Mafi napisał(a):[Nie, nie wiem. Ale im człowiek starszy tym więcej rzeczy może przewidzieć i więcej rzeczy da się kontrolować. Widocznie dziewuszko nie zrozumiałaś co miałam na myśli, a to już inna historiaJasnowidzką nie jestem i nigdy nie byłam.
Dobrze zrozumiałam![]()
A poza tym dooopa tam! Jeżeli chodzi o miłość to nic i nikt nie jest w stanie przewidziec !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości