imprezujecie gdzies dzisiaj?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez McCool » sobota, 3 gru 2005, 15:01

Muzyka tak ostro i głośno grała na imprezie że sie chłopaki oszołomili od tego basu. Niektórzy widocznie aż przytomność stracili. Inni natomiast zaczęli się ślinić. No cóż. Każdy inaczej reaguje na decybele :D
McCool
Rycerz forum

Postprzez KtosSuperŁos » sobota, 3 gru 2005, 15:05

:lol: :lol: :lol: no jezeli tak sadzisz... no coz... najbardziej z tego smiesza mnie te plotki... albo slowa osob ktore nie powinny miec zdania na ten temat... :D
KtosSuperŁos

Postprzez Joey » sobota, 3 gru 2005, 15:06

Nie mam innego nicka .. admin potwierdzi czy mod sprawdzajac IP ..

MixXXer : żebyś wiedział ze nie raz sciszałem muzyke i mówiłem zeby nie ćpali i pili z umiarem bo zabronić im nie moge pić .. ale jest takie powiedznie "mów do dupy a cie osra" i z Toba w tym wypadku tez tak jest .. bo Ci który raz z koleji mowie ze ani ja ani nadzieja nie robilismy tej impry a ze na niej grlaismy dlatego jest zmianka na stronie itp

Pytanie dodatkowe: Czy Wy jako FTS jak graliscie na jakiejs 18tce i był jakiś dym i pisaliscie o tym na stronie ze graliscie to tez was kazdy wciskał w ogranizajce tej impry?
Joey

Postprzez KtosSuperŁos » sobota, 3 gru 2005, 15:16

Wogule ten caly temat jest dla mnie smieszny... jezeli by naprawde cos sie tak strasznego dzialo to impreza zakonczyla by sie duzo wczesniej a osoby ktore byly by w jakims stopniu czy pijane czy nacpane to by bylo glosno... a jezeli byla tam policja i nie widzala podstaw do zamkniecia czy imprezy czy wlasciciela czy wogule kogos... to dziekuje... mysle ze temat skonczony... jezeli po kazdej prywatnej imprezce osoba ktora nie weszla tam i z zazdrosci robi rozne glupie rzeczy to na swiecie nie bylo by zadnych imprez...
KtosSuperŁos

Postprzez McCool » sobota, 3 gru 2005, 15:37

MixXxer napisał(a):Joey:
Jelsi chodzi o muze ja nic nie mowilem, ta kwestie prosze skierowac do MCCoola.

to była tylko taka ironiczna dygresja ;)
McCool
Rycerz forum

Postprzez Joey » sobota, 3 gru 2005, 15:43

MixXxer napisał(a):Joey:
Ogranizacja. Chodzi mi tu ze kazdy zwala wine na kogo innego, wy nie podejmowaliscie sie tego? To po co sie tak podniecales ta impreze jakby to byl Sunrise.

Na forum raczej chyba nie wiem, nie ma osoby która organizowala te impreze i chyba jasne ze ja nie powiem oficjalnie kto to, zgodzilismy zeby impreza miala naxwe jaka miala, bo to miało zupelnie inaczej wygladac .. i tu wracam do punktu wyjscia czyli od czego zaczałem, że ludzie sie nie umieja bawić z umiarem ..

Pozatym to Twoja impreza ze tak sie podniecasz, przejmujesz i dyskutujesz ?
Joey

Postprzez Joey » sobota, 3 gru 2005, 15:55

To niech ma dalej, dla mnie temat skończony. Zagrałem, spakowałem sprzet, poszedłem do domu. Tyle. Pozdrawiam.
Joey

Postprzez Stavro » sobota, 3 gru 2005, 17:03

dzis w domku...nie mam sily nigdzie wychodzic...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez kamila » sobota, 3 gru 2005, 17:18

Stavro napisał(a):dzis w domku...nie mam sily nigdzie wychodzic...

hehe, ja też, ale mam herbate z cynamonem, domownicy wybywają to choć przez chwilę spokój będzie ;) ... może jakiś film pożyczę od sąsiadki :wink:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Stavro » sobota, 3 gru 2005, 17:31

kamila napisał(a):

hehe, ja też, ale mam herbate z cynamonem, domownicy wybywają to choć przez chwilę spokój będzie ;) ... może jakiś film pożyczę od sąsiadki :wink:

to moze ja przyjde z filmem...po co pozyczac..jeszcze zgubisz i nie oddasz :) :wink:
Stavro
Rycerz forum

Postprzez kamila » sobota, 3 gru 2005, 17:34

Stavro napisał(a):
kamila napisał(a):

to moze ja przyjde z filmem...po co pozyczac..jeszcze zgubisz i nie oddasz :) :wink:

to zapraszam :wink: , hehe, tylko weź filmy najlepiej na vhs :P
kamila
Arcymistrz

Postprzez Stavro » sobota, 3 gru 2005, 17:35

kamila napisał(a):
Stavro napisał(a):
kamila napisał(a):

to zapraszam :wink: , hehe, tylko weź filmy najlepiej na vhs :P

to wezme dvd pod pache :P ...oki a ja filmy lubisz komedie czy romansy :?: :?: i barkuje mi czegos jeszcze...
Stavro
Rycerz forum

Postprzez kamila » sobota, 3 gru 2005, 17:37

Stavro napisał(a):to wezme dvd pod pache :P ...oki a ja filmy lubisz komedie czy romansy :?: :?: i barkuje mi czegos jeszcze...

dramaty :twisted: , tylko szybko póki jestem w stanie trzeźwości, zaczynam pierwszą lampke wina :wink:
kamila
Arcymistrz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark