MixXxer napisał(a):Joey:
Ogranizacja. Chodzi mi tu ze kazdy zwala wine na kogo innego, wy nie podejmowaliscie sie tego? To po co sie tak podniecales ta impreze jakby to byl Sunrise.
Stavro napisał(a):dzis w domku...nie mam sily nigdzie wychodzic...
... może jakiś film pożyczę od sąsiadki 
kamila napisał(a):Stavro napisał(a):dzis w domku...nie mam sily nigdzie wychodzic...
hehe, ja też, ale mam herbate z cynamonem, domownicy wybywają to choć przez chwilę spokój będzie... może jakiś film pożyczę od sąsiadki

Stavro napisał(a):kamila napisał(a):Stavro napisał(a):dzis w domku...nie mam sily nigdzie wychodzic...
hehe, ja też, ale mam herbate z cynamonem, domownicy wybywają to choć przez chwilę spokój będzie... może jakiś film pożyczę od sąsiadki
to moze ja przyjde z filmem...po co pozyczac..jeszcze zgubisz i nie oddasz![]()
, hehe, tylko weź filmy najlepiej na vhs 
kamila napisał(a):Stavro napisał(a):kamila napisał(a):Stavro napisał(a):dzis w domku...nie mam sily nigdzie wychodzic...
to moze ja przyjde z filmem...po co pozyczac..jeszcze zgubisz i nie oddasz![]()
to zapraszam, hehe, tylko weź filmy najlepiej na vhs
...oki a ja filmy lubisz komedie czy romansy
i barkuje mi czegos jeszcze...Stavro napisał(a):to wezme dvd pod pache...oki a ja filmy lubisz komedie czy romansy
![]()
i barkuje mi czegos jeszcze...
, tylko szybko póki jestem w stanie trzeźwości, zaczynam pierwszą lampke wina 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości