hehe, no, szczerze to czułam, ze tak będzie, to nie miało głębszej przyszłości, jednak nie oznacza to, ze totalnie rezygnuje, zamierzam się za to wziąć, później, podszkole się i wystartujeFiDo napisał(a):z lodzia sobie dalas juz spokoj Kamila?:)

no co?FiDo napisał(a):pffffffffffff
. Taka prawda, spójrzmy na to realnie, ludzie, którzy kończyli liceum z jakimś doswiadczeniem, nie dostali się lub mieli problemy z dostaniem się, a ja taka szara Kamila sobie pójdzie, gdzie dopiero teraz zaczęłam się tego uczyć mowy, gestykulacji, itp... i myślisz, że bym się dostała?
. Zdobęde doświadczenie to wyedy się wybiorę.WZT napisał(a):FiDo napisał(a):WZT: PWSZiP raczej bym sobie darowal, nieciekawe rzeczy sie w niej dzieja
coto za szkola?
kamila napisał(a):no co?FiDo napisał(a):pffffffffffff. Taka prawda, spójrzmy na to realnie, ludzie, którzy kończyli liceum z jakimś doswiadczeniem, nie dostali się lub mieli problemy z dostaniem się, a ja taka szara Kamila sobie pójdzie, gdzie dopiero teraz zaczęłam się tego uczyć mowy, gestykulacji, itp... i myślisz, że bym się dostała?
. Zdobęde doświadczenie to wyedy się wybiorę.
fidel zauwaz ze wzt napisal pwsz, to jest rodzaj szkol jak uniwerek czy polibuda, kamila nie trzes portami, dostaniesz sie na uniwerek, jak tak inteligentne osoby by sie nie dostawaly to ja nie widze sensu istnienia tych uczelni jako osrodkow intelektualizmu (ale namieszalem, sam juz nie rozumiem o co mi chodzilo ale pamietam ze to bylo pozytywne:P )FiDo napisał(a):WZT: PWSZiP raczej bym sobie darowal, nieciekawe rzeczy sie w niej dzieja
kulA napisał(a):fidel zauwaz ze wzt napisal pwsz, to jest rodzaj szkol jak uniwerek czy polibuda, kamila nie trzes portami, dostaniesz sie na uniwerek, jak tak inteligentne osoby by sie nie dostawaly to ja nie widze sensu istnienia tych uczelni jako osrodkow intelektualizmu (ale namieszalem, sam juz nie rozumiem o co mi chodzilo ale pamietam ze to bylo pozytywne:P )FiDo napisał(a):WZT: PWSZiP raczej bym sobie darowal, nieciekawe rzeczy sie w niej dzieja

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości