groszeq napisał(a):Nie dość, że spędziłam 2 godziny u lekarza, to w dodatku jestem cała obolałaI wszystko mnie boli
To niesprawiedliwe
mniej wiecej czuje sie podobnie...do tego katar i kaszel blee...
groszeq napisał(a):Nie dość, że spędziłam 2 godziny u lekarza, to w dodatku jestem cała obolałaI wszystko mnie boli
To niesprawiedliwe
Nic nie jest w stanie popsuć mi tak cudnego nastroju.. chodze i sie sama do siebie śmieje, nawet jak jem rosół, hehe 
Adit napisał(a):cichy napisał(a):hej ho, hej ho na egzamin by sie szlo![]()
![]()
dobrze sie spalo z glowa na ksiazkach?! Mi tragicznie...![]()

cichy napisał(a):Adit napisał(a):cichy napisał(a):hej ho, hej ho na egzamin by sie szlo![]()
![]()
dzizas normalnie mialem koszmary z krzywa popytu, podazy, odwrocone krzywe, MRS i innne takie ustrojstwa mnie straszyly w nocy![]()

Adit napisał(a):cichy napisał(a):Adit napisał(a):cichy napisał(a):hej ho, hej ho na egzamin by sie szlo![]()
![]()
dzizas normalnie mialem koszmary z krzywa popytu, podazy, odwrocone krzywe, MRS i innne takie ustrojstwa mnie straszyly w nocy![]()
Ja bardzo przepraszam, ja nie chcialam..![]()
hehe nie obchodzę ich ale to dobry pretekst do bycia w centrum uwagi i kupienia cukierków ... w celu poczęstowania znajomych (czyt. zjedzenia ich
) a i jeszcze ...pretekst do wypicia lampki wina przed nauką ...

BrathSabbath napisał(a):Imieniny mamhehe nie obchodzę ich ale to dobry pretekst do bycia w centrum uwagi i kupienia cukierków ... w celu poczęstowania znajomych (czyt. zjedzenia ich
) a i jeszcze ...pretekst do wypicia lampki wina przed nauką ...
![]()
![]()
Ja także jestem Maciek
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
...
http://www.superlaugh.com/1/aprilpresent.htmUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości