szykuje sie 5 z niemieckiego i polskiego..
poza tym tyle dziś sie nabiegałam po mieście.. i byłam u dentysty, że moje dzisiejsze plany na wieczór wyglądają następująco.. film +piwko + pizza.. i nic więcej mi dziś do szczęścia nie potrzeba..

szykuje sie 5 z niemieckiego i polskiego..

. Nie pomogły kolorowe skarpetki, w kolorowe paseczki, nie pomogła tez gorąca czekolada na śniadanie.
.... Może sny będę miała przyjemne.........
najpierw powiedziała, że kupiła mi jakieś głupie żaluzje, a potem sobie wymyśliła, że pomaluje mi pokój.. spytała na jaki kolor - ja odpowiedziałam, że na zielony, a ta - ok, to będzie żółty

jestem zadowolona po udanych zakupach, zjechali sie bracia i uda mi sie dzisiaj wyspac..dlatego nastroj nawet super

.Y. napisał(a):To nie takie proste.. Ja tu mieszkam z dziadkami-terrorystami i babcia nalezy do partii mocherowych beretow i juz jest post i nie mozna nigdzie chodzic i nalezy sie modlic w rytm radia maryja i warszawa jest niebezpieczna noca i za dnia, a mezczyzni w klubach wrzucaja niewinnym niewiastom do drinkow 'tabletki milosci' a do domu trzeba wracac o 22.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości