studenci!!!! co tam u was?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez wspomnienie » sobota, 22 paź 2005, 14:02

Kiedy poszłam na zebranie informacyjne i zobaczyłam ludzi z którymi bede przebywać przez najbliższe 3 lata, w porywach do 5 wpadłam w czarna rozpacz :cry: (którą niektórzy odczuli to na własnej skórze :oops: ). Wydawło mi sie ze na roku mam stowarzyszenie idiotów :twisted: .
Na szczęście, jest inaczej. :D
Mój kofany roczek to przemili ludzie, którzy jak na razie swietnie się dogadują. Integracja przebiega rewelacjnie co można było zobserwować w czwartek we fregacie :beer: .
Gdyby ktoś nie był świadomy, to my jestesmy Ci którzy największą wioche siali. :lol: [smilie=band.gif]
Moi drodzy normalnie [smilie=group.gif]
wspomnienie
Ważniak

Postprzez kulA » sobota, 22 paź 2005, 15:39

NataliaW napisał(a):Do 15 leżałam w łóżku oglądając wyrwane z kontekstu odcinki polskich tasiemców, jedząc jogurciki, babeczki, pijąc kawe....cudne jest życie studentki..... :roll: [smilie=mml.gif]

poczekaj do sesji :P
kulA
Rycerz forum

Postprzez FiDo » sobota, 22 paź 2005, 17:13

kulA napisał(a):
FiDo napisał(a):uroki pierwszego roku studiowania. trzeba przeczekac :) jezeli grupa sie nie chce zintegrowac to szukaj kontaktow na uczelni chocby poprzez internet. organizujcie zloty.. ostatnio sporo ludzi z uczelni poznalem w ten sposob. (grono.net)

ja bym powiedzial uroki pierwszych dwoch miesiecy studiowania, no maks pierwszego semestru, i ja preferuje poznawanie w realu a nie przez net, wcale nie musza to byc ludzie z grupy, ja glownie imprezuje z ludzmi z innych grup niz moja

nie napisalem, ze ja nie preferuje. wyznaje zasade: im wiecej tym lepiej ;) w moim wypadku trwalo to prawie caly rok. z jednej strony dlatego, ze moja grupa od razu sie podzielila, z drugiej strony bylem w zwiazku wiec nie bylem skory do takiego full imprezowania. a z trzeciej strony mieszkalem na obrzezach Lodzi. teraz sie sytuacja odwrocila. mieszkam na srodmiesciu, uczeszczam na imprezy. jest okej, tylko sporo kasy leci. a co do grupy... ja ze swoja prawie w ogole nie imprezuje :) ew. z kilkoma osobami. no, ostatnio zdarzylo sie wieksza paczka wyskoczyc na fuksowke
FiDo
Arcymistrz

Postprzez kulA » sobota, 22 paź 2005, 21:42

FiDo napisał(a):nie napisalem, ze ja nie preferuje. wyznaje zasade: im wiecej tym lepiej ;) w moim wypadku trwalo to prawie caly rok. z jednej strony dlatego, ze moja grupa od razu sie podzielila, z drugiej strony bylem w zwiazku wiec nie bylem skory do takiego full imprezowania. a z trzeciej strony mieszkalem na obrzezach Lodzi. teraz sie sytuacja odwrocila. mieszkam na srodmiesciu, uczeszczam na imprezy. jest okej, tylko sporo kasy leci. a co do grupy... ja ze swoja prawie w ogole nie imprezuje :) ew. z kilkoma osobami. no, ostatnio zdarzylo sie wieksza paczka wyskoczyc na fuksowke

nie zaslaniaj sie tym ze mieszkales na obrzezasz, ja zeby do gliwic dojechac musze pokonac ok 25km przejezdzajac przez 4 inne miasta, to nie jest zaden problem
kulA
Rycerz forum

Postprzez FiDo » sobota, 22 paź 2005, 21:46

kulA napisał(a):nie zaslaniaj sie tym ze mieszkales na obrzezasz, ja zeby do gliwic dojechac musze pokonac ok 25km przejezdzajac przez 4 inne miasta, to nie jest zaden problem

owszem jest.. zaraz po imprezie wracals spowrotem tych 25km? kiedy moglem to imprezowalem. jazda lodzkim nocnym autobusem nie nalezy do najprzyjemniejszych przezyc. szczegolnie samemu. czlowiek siedzi i sie modli by naj***ni kibole siedzacy obok sie nie uczepili :) do tego dochodzilo w sumie 20 min piechota po nieciekawej dzielnicy.
FiDo
Arcymistrz

Postprzez wspomnienie » sobota, 22 paź 2005, 21:46

ej nie straszcie mnie jak na razie u mnie bomba, mam na dzieje ze to sie nie zmieni. :cry:
wszystko zależy od pozytywnego nastawienia :lol:
wspomnienie
Ważniak

Postprzez Suzy » niedziela, 23 paź 2005, 04:02

... jak ktoś baluje całą piątkową noc to chyba nie ma co się potem dziwić, że zaśpi na pociąg do szkoły na pierwszy mega-ważny zjazd ... :?
Suzy
Gwiazdor

Postprzez kulA » niedziela, 23 paź 2005, 08:56

FiDo napisał(a):
kulA napisał(a):nie zaslaniaj sie tym ze mieszkales na obrzezasz, ja zeby do gliwic dojechac musze pokonac ok 25km przejezdzajac przez 4 inne miasta, to nie jest zaden problem

owszem jest.. zaraz po imprezie wracals spowrotem tych 25km? kiedy moglem to imprezowalem. jazda lodzkim nocnym autobusem nie nalezy do najprzyjemniejszych przezyc. szczegolnie samemu. czlowiek siedzi i sie modli by naj***ni kibole siedzacy obok sie nie uczepili :) do tego dochodzilo w sumie 20 min piechota po nieciekawej dzielnicy.

czasem wracalem godzine autobusem a pozniej 10-15 min na piechote tym samym traktem ktorym podazaja dresy na dyskoteke, a czasem kimalo sie u znajomych w gliwicach, ale zawsze sie cos wymyslilo i ta odleglosc nigdy nie byla problemem, np. na juwenalia znikam z domu na 2-3 dni i kimam po znajomych, zawsze sie jakis nocleg zalatwi, trzeba miec tylko odpowiednich znajomych (wielu z moich sami mi to proponuja)
kulA
Rycerz forum

Postprzez kulA » niedziela, 23 paź 2005, 12:31

WZT napisał(a):Ludzie unas broka przywiezli do sklepu-niewiecie jak to jest radocha pic tanie dobre piwo :jupi: w akademiku juz sa zapasy porobione na 3 dni

nie ciesz sie tak bo twoje ukochane eksporty maja wycofac
kulA
Rycerz forum

Postprzez kulA » niedziela, 23 paź 2005, 12:34

WZT napisał(a):
kulA napisał(a):
WZT napisał(a):Ludzie unas broka przywiezli do sklepu-niewiecie jak to jest radocha pic tanie dobre piwo :jupi: w akademiku juz sa zapasy porobione na 3 dni

nie ciesz sie tak bo twoje ukochane eksporty maja wycofac

dlaczego?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na tym jedzie cal;y 3 rok-to jest najlepsze piwo pod slopncem!
Ja protestuje!

nie wiem, w wakacje slyszalem o tym, moze dlatego ze znowu ktos wykupuje broka
kulA
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark