Kalynka napisał(a):Jestem w Toruniu, nie podoba mi sie tu, wszystko jest do dupy, ble.

Olga napisał(a):Kalynka napisał(a):Jestem w Toruniu, nie podoba mi sie tu, wszystko jest do dupy, ble.
![]()
No ja jeszcze w Toruniu nie jestem. Za jakieś dwa, trzy tygodnie to się zmieni. Ale przez te kilka dni, które tam spedzialm to nawt podobało mi się. Chociaż nie mogłam zbytnio cieszyć się miastem ... po pierwsze dlatego, że trochę spraw mi głowę zaprzątało, a po drugie ... cóż .... samotność wśród 200 tys. ludzi nie jest zbyt miła

Kalynka napisał(a):No wlasnie ta samotnosc powoduje, ze czuję się tu paskudnie. Nikogo tu nie mam, ludzie z roku dojezdzaja tylko na zdjazdy od siebie z miast. Nie ma czasem do kogo pyska otworzyc. Samotnosc to rzecz, ktorej nienawidze, a ja czuje to nieustannie...
Tyle pubów, knajp, a nie miałam z kim się wybrać. W miarę upływu czasu pewnie uda mi się poznać kogos z kim będzie można pobalować

Kalynka napisał(a):Olga czekam niecierpliwieBedziesz tam miala dostep do netu zeby sie skumac jakos?

Trzeba bedzie to kiedys powtoorzyc. Moze ksiazke kiedys napiszemy !

slonkokg napisał(a):Nemo napisał(a):Nareszcie udalo mi sie ludzi ze stancji namoowic na piwko!![]()
![]()
Najlepsze bylo to , ze je pilismy robiac notatki na zajecia i nawet szlo nam dosc szybko!Trzeba bedzie to kiedys powtoorzyc. Moze ksiazke kiedys napiszemy !
Poza tym to cd. balaganu na uczelni! Plan beda znowu poprawiac!![]()
A powiedz mi, kiedy tam bałaganu nie było?
Dobrze ze remontuja biblioteke, tylko kiedy ją otworza.....
Pozdr. 
Kalynka napisał(a):No wlasnie ta samotnosc powoduje, ze czuje sie tu paskudnie. Nikogo tu nie mam, ludzie z roku dojezdzaja tylko na zdjazdy od siebie z miast. Nie ma czasem do kogo pyska otworzyc. Samotnosc to rzecz, ktorej nienawidze, a ja czuje to nieustannie...
jezeli grupa sie nie chce zintegrowac to szukaj kontaktow na uczelni chocby poprzez internet. organizujcie zloty.. ostatnio sporo ludzi z uczelni poznalem w ten sposob. (grono.net)FiDo napisał(a):uroki pierwszego roku studiowania. trzeba przeczekacjezeli grupa sie nie chce zintegrowac to szukaj kontaktow na uczelni chocby poprzez internet. organizujcie zloty.. ostatnio sporo ludzi z uczelni poznalem w ten sposob. (grono.net)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości