w srodku tygodnia do szkoly nie przychodzisz
no wlasnie drodzy maturzysci...jakie kwiatki chcecie? brak was na szkolnych korytarzach wiec nawet o ladne kwiatki moge sie postarac
i lepiej zeby te kwiatki byly ladne
no....a jak kwiatki nie beda ladne....
to moze dajcie sciagi a ja z nich cale bukiety papierowych kwiatkow-tulipanow porobie
Mariol napisał(a):no cóż prawie cały tydzień wolny a tu trzeba właśnie w środę tylko przyjść do szkoły...![]()
stan na czele rewolucji

nie mow do mnie 'mloda'
Poprowadz mlodych ku lepszemu zyciu stan na czele rewolucji
redlovebloodgirl napisał(a):kwiatki sa opatentowane-mozesz lodyzki najwyzej porobic![]()

z tego co mi wiadomo to wszystkim (no prawie wszystkim) poszło dobrze, nikt nie narzeka...
dziekuę bardzo mojej Ukochanej ze mi towarzyszyla
kocham Cie Meyeczka

Falbor napisał(a):a jak wogole ida matury ustne uczniom naszej szkoly?z tego co mi wiadomo to wszystkim (no prawie wszystkim) poszło dobrze, nikt nie narzeka...
angieslki mam juz za soba, nie narzekam na wyniki![]()
kocham Cie Meyeczka
![]()
![]()
pogadamy o tym jutro

MeYa napisał(a):Falbor napisał(a):a jak wogole ida matury ustne uczniom naszej szkoly?z tego co mi wiadomo to wszystkim (no prawie wszystkim) poszło dobrze, nikt nie narzeka...
angieslki mam juz za soba, nie narzekam na wyniki![]()
kocham Cie Meyeczka
![]()
![]()
primo: maturka ustna idzie dobrze...ale przeciez Ty wiesz to lepiej niz ja
secundo : nie za ma co....
tercio: z mojego avatara nic nie emanuje....glodnemu chleb na mysli![]()

Morland napisał(a):Te matury są chyba jakieś oszukane.. Wszyscy zdają i to z tak dobrymi wynikami..

redlovebloodgirl napisał(a):Morland napisał(a):Te matury są chyba jakieś oszukane.. Wszyscy zdają i to z tak dobrymi wynikami..
to ja poprosze tez takie oszustwa na przyszly rok![]()
morland-ty juz mysl nad kwiatkami dla mojego rocznika

Morland napisał(a):redlovebloodgirl napisał(a):Morland napisał(a):Te matury są chyba jakieś oszukane.. Wszyscy zdają i to z tak dobrymi wynikami..
to ja poprosze tez takie oszustwa na przyszly rok![]()
morland-ty juz mysl nad kwiatkami dla mojego rocznika
A chcesz kwiatki już w poniedziałek?
joke.. żadnych kwiatków nie kupuję.. nikomu
![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości