MeYa napisał(a):w piatek zdalam egzamin na prawko za pierwszym podejsciem no i opijam do dzisiaj..tak kulturalnie![]()
gratulacje
to teraz omega pojdzie w ruch 
TISAJA napisał(a):MarcinROooo! Prosze daj mi namiary jak i za co.....wiem ,że wścipstwo to nieładna rzecz.....ale chę to poczytać.....w temacie "Bany" nic o tym nie ma.....i karolla dostala bana buhaha![]()
Poza niezdrowa ciekawością:lol: ...... nastrój wysmienity.....
jednym slowem [beeeeep] roota

ale kolega sie wstydzi
![horse [smilie=horse.gif]](./images/smilies/horse.gif)
NataliaW napisał(a):Gotowa do drogi. Autobus 20:30. Kierunek Łódz. Pożegnałam się ze wszytkimi (mam nadzieje, ze nikogo nie pominęłam...) Bilet kupiony. Walizki czekają. "Sex on the beach" jeszcze w głowie szumi -mam nadzieje, że nie będe odczuwała konsekwencji tej przyjemności w drodze...
![]()
Trzymajcie się cieplutko i do usłyszenia....
MeYa napisał(a):w piatek zdalam egzamin na prawko za pierwszym podejsciem no i opijam do dzisiaj..tak kulturalnie![]()
NataliaW napisał(a):Gotowa do drogi. Autobus 20:30. Kierunek Łódz. Pożegnałam się ze wszytkimi (mam nadzieje, ze nikogo nie pominęłam... ) Bilet kupiony. Walizki czekają. "Sex on the beach" jeszcze w głowie szumi -mam nadzieje, że nie będe odczuwała konsekwencji tej przyjemności w drodze...
Trzymajcie się cieplutko i do usłyszenia....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości