oj jak mnie tu dawno nie było Nastrój jak najbardziej dobry...żeby nie powiedzieć więcej...mnóstwo zmian w moim życiu mam nadzieje pozytywnych pozdrowionka dla wszystkich wytrwałych forumoiczów
taaa Swieta...i miasto rozblyslo jak Las Vegas...I niech mi jeszcze raz reklama spoleczna zacznie pouczac: "Oszczedzaj energie! Nie zostawiaj telewizora na stand by!", to jak bozie kocham wywale ten telewizor przez okno. Na ten mroz. A co!
Jestem głęboko zawiedziona... Odbierałam paczkę z Allegro na poczcie i pani mnie nie zapytała, czy byłam grzeczna... i nie założyła brody i czapki , i nie zawołała: Ho, Ho, Hooo....
człowiek żyje w określony sposób całe swoje życie, a potem nie wiadomo czemu nagle chce "wydorośleć"... no tak...wszystko się zmienia.... ale potem okazuje się że nic w tym fajnego i co wtedy ? d****pa nawet napić z żalu się nie mogę "no cóż" - tylko tyle pozostaje do skomentowania.... a myślach można dodać jak mawiała pewna urocza dama wiele lat temu "jutro też jest dzień" jeszcze jakoś to będzie, nie ?
z grypą do pracy, kiedy ja się wylecze? święta tuż, tuż, gdzie posprzątać? gdzie ulepić pierogi? gdzie kupić prezenty? nie podoba mi się to i chcę do łóżka