powód: zaśnięcie po 2 a wstanie przed 10.... [o te 2 godziny za krótko spałam
]
wniosek: jak Cie wołają, żebyś zrobiła śniadanie to... udawaj, że poprostu śpisz....
zaraz wyruszam w podróż w nieznane..
[do miasta
]
]
[do miasta
]
Jednym slowem jest: ZAJEFAJNIE
!!!!!!!!!!Sylwia napisał(a):przepraszam (...), Kamilę, (...) i całą reszte, której wczoraj marudziłam
sister spoko oko.
. Szkoda tylko, że wcześnie poszłam stamtąd.
.
, było świetnie. Kiedy powtarzamy? 
Pelson napisał(a):Dzionek zaczelem od kupienia kwiatow dla mamusi z okazji jej swiata.A potem bylem w minimalu i ujrzalem pieknosc, ktora chodzila do mnie do szkoly.Dlatego bede tam codziennieJednym slowem jest: ZAJEFAJNIE
!!!!!!!!!!
aSIa..
? powiedz ze tak ....
ja chce zeby ona znowu chodzila do naszej szkolyMarcinR napisał(a):Pelson napisał(a):Dzionek zaczelem od kupienia kwiatow dla mamusi z okazji jej swiata.A potem bylem w minimalu i ujrzalem pieknosc, ktora chodzila do mnie do szkoly.Dlatego bede tam codziennieJednym slowem jest: ZAJEFAJNIE
!!!!!!!!!!
aSIa..
? powiedz ze tak ....
![]()
ja chce zeby ona znowu chodzila do naszej szkoly

WZT napisał(a):niemarudz Olga, ty rusz swe 4 litery do latarni!!!!!!!!
.... jedna latarniowa towarzyszka spędza wieczór ze swoim facetem, a druga nie może iść do latarnii .... w sumie to byćmoże wpadnę na godzinkę ale nie wiem czy mi się opłaca kasę wydawać i tak szybko wyjść .... a właśnie jaka opłata za wstęp??

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości