Sniło mi się, że...

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Agunia__ » czwartek, 3 sty 2008, 18:26

nie było na świecie budzików, nie było trzeba się śpieszyć i była ciepła wiosna :)
Agunia__
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 4975651
Re: Sniło mi się, że...

Postprzez kamila » poniedziałek, 26 maja 2008, 13:20

Śniło mi się, że całowałam się z Madonną :lol: . Żyłyśmy w kraju w którym kradzież była sądzona dość surowo, no ale Madonna to była gwiazda i moja psiapsióła, więc dla żartu zwinęłyśmy z plaży "coś" nie pamiętam co. Natychmiast pojawiła się policja w postacie małych chińczyków i zaczęli nas gonić. Różne przeszkody omijałam z Louise Veronica Ciccone Ritchie. Bunkry, wysokie trawy, etc. Po długiej zabawnej, dla nas bynajmniej, gonitwie, chińczyki nas złapały w przebieralni na plaży (był to długi zielony korytarz z prysznicami). Madonne puszczono, a mnie zaprowadzono do pomieszczenia, gdzie wszyscy ludzie byli dziwnie ubrani i nosili worki na plecach, ale wcześniej na pożegnanie pocałowałyśmy się pod prysznicem, usta w usta :D . Ja usiadłam w kącie i zaczęłam sobie mówić "słucham, to jakaś kur.. pomyłka. Co ja tu robię?". Zachciało mi się siku i się obudziłam. The End.
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia strona

Powrót do :: hydepark