calkiem zakichany - kicham i kicham i przestać nie mogę... a poza tym szukam kotka - znaczy takiego małego kudłatego stworzonka co nie miało doświadczenia z psami - mój psiak potrzebuje kumpla i kotek byłby dobry <moje kudłate stworzenie nie jest agresywne w stosunku do kotów i się nimi opiekuje> ... jak ktoś wie coś na temat skąd wziąć najzwyklejszego malutkiego dachowca byłabym wdzięczna
Mariol napisał(a):Nastrój trochę się poprawił... Oki troche bardziej niż troche... P.S. Dziś snów szaleństwo z aparatem fotograficznym będzie... czuje to w kościach...
a da sie gdzies te efekty ogladnac? groszeq jak masz za duzo wolnego czasu to moge ci troche moich egzaminow do zdania dac;)
emilka vs egzamy i zaliczenia
14 : 0
zostalo 6(albo cos kolo tego, nie wiem, juz sie gubie;) )
współlokatorzy prysnęli do clubu, ja po pracy, więc nie bardzo, choć dziś mogłabym unieść słonia ze złotym łańcuchem , ale w wannie też można sobie zrobić imprezkę i złapać trochę szczęścia
a jednak tak do końca nie zwariowałam w tym tygodniu, choć wczoraj byłam tego bliska chyba polubię pana od mikro idę sobie dzisiaj na jakąś dobrą kawę, należy mi się
sponiewierana strasznie dziś poszłam do pracy, no bo z tego clubu przyszli i flaszki przynieśli i słyszę "Gabryśka, no chodź na drina, jednego", tylko to nie był jeden ... se trochę zdycham