Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez kamila » niedziela, 21 paź 2007, 17:28

wysprzątałam całą chałupe, teraz robie mega pranie, zmęczyam się troszkę, a poza tym zostałam wczoraj obmacana przez dwóch murzynów, myślałam, że im tam gwizdne, myślą, że jak mają duże pitole (ponoć) to wszystko im wolno [smilie=whip.gif]
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez kurczaczek » niedziela, 21 paź 2007, 19:04

Wczoraj i dzisiaj, jestem jednym wielkim chodzącym zakwasem :lol:
Mam nadzieje że do jutrzejszych tańców mi przejdzie ;)

Miłego wieczorku :*
kurczaczek
Terminator

Gadu-Gadu: 2785812
Postprzez Vin » niedziela, 21 paź 2007, 19:12

uuuuuuu kamila :roll: :lol:

spelnilam obowiazek, z wywieszonym jezykiem pobieglam na glosowanie :P
a teraz siedze, fajke pale i czekam na dziecko moje kochane
aaaaaaa i jeszcze mi sie przypomnialo cos waznego
pozdrawiam wszystkie zmije uuuu
to nie ja wpadne w ten dolek
smieje sie smieje i smieje

:lol: :lol: :lol:
Vin
Uzależniony

Postprzez Mist » niedziela, 21 paź 2007, 19:41

wyśmienity- po dzisiejszych wyborach mina pewnych osób będzie bezcenna :twisted:
Mist
Dyskutant

Postprzez Agunia__ » poniedziałek, 22 paź 2007, 04:06

wczoraj wybory, zaskoczyła mnie ilość Polaków w Bristolu, później lulu a jakże skrócone o co najmniej 4h, później praca... poza tym ogrzewanie w domu się spie!@$@# :cenzura: :cenzura: [smilie=shoot2.gif] [smilie=shoot.gif] i od kilku dni prosimy o naprawienie [smilie=please.gif] [smilie=please.gif] [smilie=please.gif] ale [smilie=shit.gif] wielkie z tego wychodzi... dwie już chore a ja jeszcze się dzielnie trzymam może się uda nie polec w tym boju [smilie=horse.gif] i dotrwam w zdrowiu niekoniecznie psychicznym :slinienie: do szczęśliwego rozwiązania sprawy [smilie=bow.gif] ... jak na razie humor i nastrój MORDERCZY :glupek: :klutnia: [smilie=chair.gif] [smilie=chop.gif]
Agunia__
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 4975651
Postprzez kamila » poniedziałek, 22 paź 2007, 10:41

kamila
Arcymistrz

Postprzez barmaid » poniedziałek, 22 paź 2007, 14:14

Żle ze mną, piosenkę, którą katuję zawsze w okolicach kwietnia zaczęłam katować już teraz. To będzie dłuuuuga, ciężżżżka zima :evil: A mi się na jej progu chce słońca i plaży i ciepłego wiatru. :roll:

Ja tak jak ty tylko jedno mam życzenie
niech zacznie się letnie przesilenie...
barmaid
Rycerz forum

Postprzez Olga » poniedziałek, 22 paź 2007, 21:39

Wiedziałam, że nic nie może trwać wiecznie :| Nie dziwi mnie, że po długim okresie głupawkowatego rozanielenia przyszedł czas na smętny, jesienny nastrój :? Wypaliłam się chyba [smilie=hmmm.gif] I pomyśleć, że to jest tak na prawdę wina internetu :lol: Miałam 3 tygodnie spokoju, oderwałam się od pewnych spraw, a teraz boom! witamy ponownie w brutalnym świecie strat, udręki i posypywania wciąż niezagojonych ran coraz większą ilością soli :help: :smiech: Niech ktoś zatrzyma świat... ja wysiadam :| :doh:
Chyba jedynym właściwym posunięciem w tej chwili jest zakopanie się pod kocem z herbatą i ukochaną książką, aby nie stracić tych cennych resztek dobrego humoru ;)
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez bezAMBICJI » wtorek, 23 paź 2007, 19:04

nareszcie wróciłam z uczelni :prosze: ...obolała ale wytrzymałam na wszystkich zajęciach :oops: ...jedyne o czym teraz marzę to łóżeczko jakiś filmik i sen [smilie=yawn.gif]
bezAMBICJI
Weteran

Postprzez kamila » wtorek, 23 paź 2007, 22:14

Kochanych mam chłopaków w pracy, jeden mi ciasteczko przynosi, drugi batonika, a trzeci chce mieć ze mną dzieci :oops: . Zmęczona jestem..po pracy, hyhy.
kamila
Arcymistrz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark