Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Baltazar Gąbka » wtorek, 21 cze 2005, 22:29

ZAINTERESOWANA napisał(a):
Baltazar Gąbka napisał(a):tylko czemu wydzwania do mnie w momencie gdy spedzam czas z inna kobieta? :evil:

Bo jest zazdrosna? :?: Po 5 latach sobie przypomniała? :mg: :lol:

przypomniala bo prosbe miala :lol: Grunt to po 5 latach dostac opierdziel za friko :D Stare dobre czasy - jak tesciowa walila mnie walkiem po glowie :lol:
Baltazar Gąbka

Postprzez ZAINTERESOWANA » wtorek, 21 cze 2005, 22:29

HI-HOT napisał(a):zaczne od poczatku zebym nic nie pomieszal bo mam dzis dosc destrukcyjny dzien...:
na poczatku tego przezabawnego dnia porwały mi się moje ulubione krótkie a za razem jedyne spodenki...nastepnie w moich najlepszych dlugich spodniach urwał się guzik, pozniej okazalo sie ze moja kurtka sie rozpada (dobrze ze jest cieplo)..chcac wyjsc do sklepu kupic ziemniaki wdepnąłem w milusie zygowinki mojego kota, gdy wrocilem ze sklepu wstawilem ziemniaki i postanowilem umyc podloge gdy ja juz mylem wylalem przez przypadek cale wiadro wody na srodku kuchni, przez co nie moglem dostac sie do ziemniaków ktore wykipialy i zalaly cala kuchenke...jakby tego bylo malo gdy odkladalem mopa na miejsce strącilem pedzel do golenia ktory mogl poleciec praktycznie wszedzie, ale nie! ten skubaniec musial wpasc do klopa!
:twisted: :twisted: :twisted:
moj nastroj jest dzisiaj wybitnie zaskakujaco dobry...czekam z niecierpliwoscia na reszte atrakcji....

Nie chciałabym być w Twojej skórze... :beer:

Baltazar: jaką "fajną" miałeś teściową... :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano wtorek, 21 cze 2005, 22:31 przez ZAINTERESOWANA, łącznie edytowano 1 raz
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez Mariol » wtorek, 21 cze 2005, 22:31

Baltazar Gąbka napisał(a):
ZAINTERESOWANA napisał(a):
Baltazar Gąbka napisał(a):tylko czemu wydzwania do mnie w momencie gdy spedzam czas z inna kobieta? :evil:

Bo jest zazdrosna? :?: Po 5 latach sobie przypomniała? :mg: :lol:

przypomniala bo prosbe miala :lol: Grunt to po 5 latach dostac opierdziel za friko :D Stare dobre czasy - jak tesciowa walila mnie walkiem po glowie :lol:

Lepiej późno niż wcale... :lol:

[ Dodano: 2005-06-21, 23:32 ]
:( :( :cry: tak się czuję...
Mariol

Postprzez Baltazar Gąbka » wtorek, 21 cze 2005, 22:33

tesciowa byla boska :D Normalnie az sie lampki awaryjne zapalaja jak pomysle o Henryce - tym demonie :lol: :lol: :lol:
Baltazar Gąbka

Postprzez SAVARY » wtorek, 21 cze 2005, 22:46

Powiało zgrozą jak w horrorze :shock:
SAVARY
Terminator

Postprzez Baltazar Gąbka » wtorek, 21 cze 2005, 22:47

SAVARY napisał(a):POwiało zgrozą jk w horrorze :shock:

bo to byl horror, zatwardziala katoliczka ktora Boga w sercu nie miala - ale to jest opowiesc przy piwie :)
Baltazar Gąbka

Postprzez report5 » wtorek, 21 cze 2005, 22:50

Baltazar - kocham ludzi ale kobiety bardziej - oprócz tego jestem pijany, więc nie będę dowodził dlaczego - spać, spac, spać ::))
report5

Postprzez Baltazar Gąbka » wtorek, 21 cze 2005, 22:52

jak to sie k... stalo? Stracilem archiwum gg od grudnia 2004 do czerwca 2005!!!!! Najlepsze jest to ze od listopada w dol nadal mam :D
Baltazar Gąbka

Postprzez SAVARY » wtorek, 21 cze 2005, 22:56

bo to byl horror, zatwardziala katoliczka ktora Boga w sercu nie miala - ale to jest opowiesc przy piwie :)

Moja Babcia i takich mówiła: modli się przed figurą, a diabła ma za skórą.
SAVARY
Terminator

Postprzez Baltazar Gąbka » wtorek, 21 cze 2005, 22:57

SAVARY napisał(a):

Moja Babcia i takich mówiła: modli się przed figurą, a diabła ma za skórą.

otoz to :spoko:
Baltazar Gąbka

Postprzez ZAINTERESOWANA » wtorek, 21 cze 2005, 23:05

NataliaW napisał(a):nastrój boski......i tyle na temat..... :mg:

Już zazdroszczę... :help:
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez Suzy » wtorek, 21 cze 2005, 23:11

rozkojarzona... :oops:

i kompletnie zawstydzona... nie wyrobiłam dziś przewidywanego minimum naukowego i jest mi z tym BARDZO źle :cry:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez yennefer » środa, 22 cze 2005, 00:11

Suzy napisał(a):i kompletnie zawstydzona... nie wyrobiłam dziś przewidywanego minimum naukowego i jest mi z tym BARDZO źle :cry:

to samo, ja nie wyrabiam owego minimum od poczatku przygotowan do egzaminu :dobani:
ale spoko, co bedzie to bedzie :slina:
nastroj spiacy - a to sie dobrze sklada, w zwiazku z faktem, ze jutro z kolei wczesnie wstaje :twisted:
yennefer
Mieszka tu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark