Peny napisał(a):ja dopiero zaczynam sesje.. pierwszy egzamin w poniedziałek... ostatni jak dobrze pojdzie 28 czerwca...![]()
Szybko minie
W każdym bądz razie życze powodzenia.

Peny napisał(a):ja dopiero zaczynam sesje.. pierwszy egzamin w poniedziałek... ostatni jak dobrze pojdzie 28 czerwca...![]()

kurczaczek napisał(a):No i koniec sesji.Dzisiaj jestem po ostatnim egzaminie który... ZALICZYŁAM.
![]()
Spokój, wakacje.Żyć nie umierać.
Kolejne zajęcia w połowie października. Ajajaj!![]()
koniec sesji w końcu maja? zazdroszczę... tak sie zastanawiam, czy tak wczesnie zrobili u was egzaminy, czy też wzięłaś sobie zerówki?
porażka... żaden wydział nie ma tak długiego roku akademickiego jak my 
yennefer napisał(a):koniec sesji w końcu maja? zazdroszczę... tak sie zastanawiam, czy tak wczesnie zrobili u was egzaminy, czy też wzięłaś sobie zerówki?
u mnie sesja oficjalnie zaczyna się od 18 czerwca, a ostatni egzamin ma być... 5 lipcaporażka... żaden wydział nie ma tak długiego roku akademickiego jak my
ale na szczeście tylko z jednego egzaminu.

chyba zacznę z niego korzystać, skoro nie ma czasu wyjść na słonko 
Jestem cała przerażona, bo z 70% mojej grupy chce iść na tą samą co ja i nam się USOS zapcha
Do tego nie podano nam, od której godziny jest rejestracja więc wstanę o 8:00 i będę pewnie pół dnia 'odświeżać' stronę
Pierwszy wybór padł na ''Wybrane zagadnienia kryminalistyki'' ... ale co do drugiego przedmiotu to mam niezły dylemat
Albo ''Prawne problemy informacji niejawnych'' albo ''Prawo funkcjonariuszy organów ochrony bezpieczeństwa publicznego''
No i jeszcze pytanie, na który zdążę się zarejestrować

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości