ptaku napisał(a):Czy to była miłośćMoże i tak. Wtedy byłem pewien, że tak... Ale teraz? Jeśli nawet to i tak nieodwzajemniona... Z resztą nie wiem sam czy słowo miłość jest tutaj na miejscu... Do niej chyba trzeba dwojga... Sporo bólu, który wynikał ze zwykłej naiwności. Tak na prawdę nikt go nie chciał, a ja sam prokurowałem sytuacje, w których się pojawiał. Ale co nie zabije to wzmocni... Te mniej więcej 2 lata bardzo utwardziły to co potocznie nazywamy "sercem".
Innej raczej nie było..
Generalnie jeśli chodzi o radzenie sobie w uczuciach na tle damsk-męskim to nigdy nie szło mi to za dobrze...
Chyba piszę o tym bo może jeszcze gdzieś tam jest ten ciężar... Tylko teraz już go nie czuję. A może ze zwykłej samotności i z tego, że tak naprawdę nigdy nie miałem nikogo komu mógłbym się zwierzyć, i wyrzucić to z siebie...
A seks?? Cóż... Bez miłości to zwykłe dymanie... Fizyczna rozrywka...
No i gucioRozrywka jest dla ludzi... prawda? Szczególnie taka, oparta na naturalnych fizjologicznych reakcjach organizmu... Chyba jedyna do jakiej człowiek został stworzony... Gdyby nam zabrali wszystko... Całą materię nas otaczającą, poza naszymi ciałami, to zostałoby nam tylko ten sposób na rozrywkę

Ooo, chyba komuś by się to przydało to zdanie, dla otrzęsinslonkokg napisał(a):Nie żałuję, bo co sie stało to się nie odstanie, ale teraz sobie myśle: "po co Ci to było głupolu?cały swiat miał rację, a ty klapki na oczach, uszach i całej reszcie" ... Cóz zycie![]()

WZT napisał(a):SatH^Raa napisał(a):WZT napisał(a):swoja pierwsza milosc, swoj pierwszy raz, swoj pierwszy slub oraz rozwod-przezylo sie to i bedzie sie pamietac
Coś w tym musi być. Wszystko odfajkowane... Ale co dalej? Nie ma już nic? Nie wierze...
jak to co?
Pedofilia, zoofilia, nekrofilia oraz detrofilia( lub jakos tak)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ew. staczenie sie z drabiny spoleczenstwa na same dno......
WZT napisał(a):
a kto mowil ze pisanie o milosci jest gofrem z dzemem????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości