Życzę powodzenia

Fanie to wspominam
Pan Mietek rowny gosc i czasem kaze depnac w ten pedal
A Pani Maria manewrow nauczy tez niezle
Do dzis jednak nie potrafie koperty zrobic, ale to napewno jest tylko i wylacznie moja wina
Egzamin zdany za 2gim razem, bo za pierwszym jakis samobojca mi na jezdnie wybiegl pod urzedem miasta w K-linie i mi ABSy nie zadzialaly, i pan egzaminator stwierdzil ze stwarzam zagrozenie dla innych kierowcow
Grzegorz Orzechowski tel 697 716 890 - ale co do numeru to nie jestem pewna na 100%

i padaja podobne komentarze i odpowiedzi

skorp!on napisał(a):Najlepiej się samemu uczyc.
skorp!on napisał(a):Wyjechac autem wieczorem i jeżdzic samemu. By nikt nie doradzał i nie przeszkadzał. I liczyć, by nie trafić na policję.
- oby tacy właśnie na policję trafiali i nikt im doręki prawka nigdy nie dał. Żeby nikt nie przeszkadzał? i nie doradzał?
Taa... najlepiej nabierać złych manier, za które potem karcą na egzaminie. Ehe... To mnie rozbawiłeś
instruktora masz właśnie od tego, żeby Ci "przeszkadzał", a przede wszystkim od tego żeby Cię NAUCZYŁ. Ja mam nadzieję, że mało jest takich oszołomów co to robią tak jak widocznie Ty robiłeś. Nie chciałabym żeby ktoś jeżdżąć wieczorem trafił na takie co to się sam uczy! jesooo... w szoku jestem. Zastanów się zo Ty piszesz. I pomyśl - to czasami pomaga.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości