Lubicie swoja prace?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Suzy » piątek, 21 lip 2006, 15:31

... praca jak praca - bywają gorsze dni i czasem ciąży duża odpowiedzialność ale uwielbiam ją z jednego powodu - jestem w niej dobra i daje mi to ogromną satysfakcję... [smilie=look.gif] ...na zarobki też nie narzekam póki nie mam rodziny jest ok... do tego to etap przejściowy i jak dobrze pójdzie będzie jeszcze lepiej... :P to chyba jedyny stabilny i udany aspekt mojego życia :lol:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez gość » niedziela, 23 lip 2006, 09:03

james napisał(a):na studia trzeba zarobic wiec nie ma co wybrzydzac...najlepsza praca to nie jest ale i do najgorszych nie nalezy..jakby zmienili szefa to by bylo quest :wink:

szanuj szefa swego bo możesz miec gorszego
mi juz dwa razy taka zmiana wg przysłowia sie trafiła :(

teraz mam gitolo pracke
gość
Bywalec

Postprzez jeepi_srs » niedziela, 23 lip 2006, 09:16

moja praca bardzo wporzadku. poznalem przez nia bardzo duzo ludzi, do szefa nic nie mam jak i on nic nie ma do mnie, sam jestem sobie sterem. zarobki jak na czlowieka w moim wieku i w kolobrzegu niesamowite. robota o charakterze przejsciowym, gdyz przyszlosc wiaze z medycyna. a w pracy nigdy sie nie kieruje wykladnikiem jakim sa pieniadze
jeepi_srs
Ważniak

Postprzez Flo » niedziela, 23 lip 2006, 09:18

jeepi_srs napisał(a):moja praca bardzo wporzadku. poznalem przez nia bardzo duzo ludzi, do szefa nic nie mam jak i on nic nie ma do mnie, sam jestem sobie sterem. zarobki jak na czlowieka w moim wieku i w kolobrzegu niesamowite. robota o charakterze przejsciowym, gdyz przyszlosc wiaze z medycyna. a w pracy nigdy sie nie kieruje wykladnikiem jakim sa pieniadze

najlepsza praca to taka gdzie mozna poznac wielu ludzi, niekoniecznie turystow. Ja tez poznaje sporo

Pracowac warto nie tylko ze wzgledu na pieniadze
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Konsul » niedziela, 23 lip 2006, 09:37

Z tym poznawaniem ludzi, to może byc różnie. Zależy od charakteru pracy, bank, urząd etc. są gwarancją trafienia jakiegoś "czubka". Są ludzie, którzy zatrują Ci cały dzień swoim zachowaniem. Dla mnie osobiście najważniejszą rzeczą w pracy jest "święty spokój", i jak najmniej stresów.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Mafi » niedziela, 30 lip 2006, 02:01

Lubie swoja prace... mimo, ze to tylko chwilowo... ale podoba mi sie to co robie... nie narzekam i jest fajnie... :)

Lepszej pracy na sezon wymarzyc sobie nie moglam :)
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez kamila » niedziela, 30 lip 2006, 11:43

uwielbiam :D
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez yennefer » poniedziałek, 31 lip 2006, 11:29

kocham swoja pracę... i powoli zaczynam sie od niej uzależniać. :oops:
dzieki niej poznałam już wielu ludzi, w tym kilka polskich sław i mam nadzieję, że na tym sie nie skończy... :) to fajne uczucie móc porozmawiać sobie z nimi i przekonać sie, jacy sa "za kulisami" :hyhy:
no i ciesze sie, że moge robić to, co lubię...nie tylko to, co mi przydzielą. ehh, coś czuję, że zostanę tu dłużej niż planowałam...o ile mi pozwolą :P
yennefer
Mieszka tu

Postprzez Vin » środa, 2 sie 2006, 00:02

nie
Vin
Uzależniony

Postprzez abyss » piątek, 4 sie 2006, 13:56

Klimat w pracy jest bardzo ważny.Wolałbym zarabiać trochę mniej, byle tylko moja szefowa,która na imię powinna mieć np.Ryszard nie była moją szefową.Wszyscy się boją tej babajagi, a ona myśli,że jest doskonała.Przez tą panią nikt nie lubi pracy,ludzie piszą donosy do odpowiednich insytucji,oczywiście anonimowe :(
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez monika n-k » czwartek, 10 sie 2006, 10:38

ja bardzo lubie :D
monika n-k
Coś tam napisał

Postprzez PIOTRGAN » czwartek, 10 sie 2006, 12:23

A JA sobie siedzę :) sam :(

Kontrola szefostwa tylko telefoniczna i interetowa :)

Spokój cisza kilka osób ale zarobki też proporcjonalnie niskie :) :cry:
PIOTRGAN
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark