do mnie kiedyś tak podszedł dziadek z laską, ale pamiętam, że mi wtedy nie było do śmiechuOlga napisał(a):podeszła jakaś babunia i powiedziała ''Masz smutne oczy dziecko... nieszczęśliwa miłość prawda? Musisz bardzo za kimś tęsknić''

do mnie kiedyś tak podszedł dziadek z laską, ale pamiętam, że mi wtedy nie było do śmiechuOlga napisał(a):podeszła jakaś babunia i powiedziała ''Masz smutne oczy dziecko... nieszczęśliwa miłość prawda? Musisz bardzo za kimś tęsknić''

Dopadł mnie dziś leń i prawie nic nie zrobiłam.....a miałam takie wielkie plany....
ale mam nadzieje że czekolada na gorąco pomoże mi na smutki... 
kamila napisał(a):do mnie kiedyś tak podszedł dziadek z laską, ale pamiętam, że mi wtedy nie było do śmiechuOlga napisał(a):podeszła jakaś babunia i powiedziała ''Masz smutne oczy dziecko... nieszczęśliwa miłość prawda? Musisz bardzo za kimś tęsknić''
A mi wcale do śmiechu nie było... wręcz przeciwnie... nieco mnie zatkało... musi być ze mną na prawdę źle skoro obcy ludzie to widzą
Mam chyba wszystko wypisane na twarzy
A ten mój 'śmiech' na forum... to tak z czystej bezsilności 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości