Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Olga » poniedziałek, 23 paź 2006, 21:15

''Ktoś od dawna nie widziany wystąpi teraz z niezwykle kuszącą propozycją - taką, o której mówi się, że jest warta grzechu. Zgódź się - raz się żyje! Rób tak, jak dyktuje ci serce, a poczujesz się znowu jak dawniej. Nawet, jeśli miałoby to być tylko kilkudniową emocjonalną burzą, to - jeśli jesteś wolna - nie wahaj się. A jeśli już ktoś w twoim życiu jest? - Cóż, ty decydujesz.''
:lol: No to czekam niecierpliwie :twisted: Chętnie się zgodzę ;) Bardzo mnie ten horoskop zaintrygował :roll:

Notatki groźnie na mnie zerkają :maruda: Ale ja też groźnie na nie zerkam :evil: W pokoju panuje ponura atmosfera :| Zbiera się na burzę ... kto zwycięży? :doh:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Peny » wtorek, 24 paź 2006, 07:39

nastroj senny, za oknem deszcz... chyba jesien juz przyszla i przez jakis czas tu z nami zostanie....
po wspanialym weekendzie rozpoczynam 3 dniowy tydzien pracy :P [smilie=mml.gif] W czwartek ok. godziny 18 powinnam byc juz w domu na dlugi weekend, ktory potrwa az do poniedziałku, 6.XI ^_^ :drunk:
Pomimo kilku niedogodnosci nastroj super rewelacyjny :D tylko juz troche tesknie... [smilie=look.gif] :roll:
Peny
Terminator

Postprzez Hong » wtorek, 24 paź 2006, 08:49

do boju! po nocnej regeneracji! optymistycznie na cały tydzień :)
Hong
Twardziel

Postprzez kamila » wtorek, 24 paź 2006, 10:19

kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez kazió » wtorek, 24 paź 2006, 13:55

Przychodzi facet do lekarza i zamiast zdjac mu gips,zakladaja kolejne 2 kilogramy, ostatnia imprece bede dlugo wspomminal :), 4 tyg uziemienia, polska sluzba zdrowia jest do bani, a wszystkie pielegniarki w studenckiej przychodni,te z ktorymi mialem stycznosc, to sfrustrowane kucharki.

najgorszy dzien w tym roku :(
kazió
V.I.P

Postprzez kamila » wtorek, 24 paź 2006, 17:06

:D i tak mniej więcej od rana, hyhghyykhyy.. te zapachy z kuchni przywracaja mi wiarę w moje możliwości kucharskie :twisted:

i za parę dni moja kochana osoba wraca :* :* :* :jupi:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez report » wtorek, 24 paź 2006, 17:59

report

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark