Sylwia napisał(a):darek.kg napisał(a):Szkoda że tam nie poszedłem
i prawidłowo, że żałujesz
Muszę powiedzieć, co sądzę o Twoim podejściu, Sylwio. Gdybym miał możliwość jeszcze raz wybrać sobie szkołę, z pewnością... nie zmieniłbym mojej decyzji

kamila napisał(a):Wiec moja profesor rzekła, iz na przedstawienich mają być te klasy, które się w to angażują, ale znajac życie znajdą się na sali również klasy 'trzecie', czyli te które nic nie robią
)
MeYa napisał(a):kamila napisał(a):Wiec moja profesor rzekła, iz na przedstawienich mają być te klasy, które się w to angażują, ale znajac życie znajdą się na sali również klasy 'trzecie', czyli te które nic nie robią
a kto szlaki przeciera?? (wtajemniczeni widza o co chodzi![]()
)
a kto robil przez pol roku spektakl 'otchlan' jak nie MY
)
yennefer napisał(a):hm... co do przecierania szlakow - to nastapilo to duzo wczesniej
hyhyhyhyhyhyyennefer napisał(a):a co do "otchlani" to nie mozna zapomianc, iz caly projekt zostal opracowany przez 4E (scenariusz, muzyka, rezyseria, glowni aktorzy - ze tak nieskromnie wspomne![]()
)
wiec wiesz
i nie wszyscy glowni byli z 4e. ale jako ze w nim nie gralas wybaczam pomylke

MeYa napisał(a):ale mowa byla o klasach III aktualnychwiec wiesz
![]()
i nie wszyscy glowni byli z 4e. ale jako ze w nim nie gralas wybaczam pomylke
![]()

Peny napisał(a):Mrta.. daj spokoj, nie licytujcie sie .. my przeciez nigdy nie bedziemy 4 e![]()
![]()
![]()
![]()
i wtracanie kto mial owe zaslugi wieksze, lepsze czy wazniejsze wydaje mi sie troche nie na miejscu bo przeciez nie o to chodzi??Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości