nie na czasie sie czuje 
nie na czasie sie czuje 
redlovebloodgirl napisał(a):takie male pytanie....czy mi sie wydaje czy logo szkoly na stronie internetowej zostalo zmienione?nie na czasie sie czuje
Ostrzegam, że my nie patrzymy jak mocno i gdzie strzelamy. Więc uważajcie, bo piłka może was trafić z każdej strony 

Sędzia Czesław napisał(a): Więc uważajcie, bo piłka może was trafić z każdej strony
klasy 3 sa znane z umilowania do wybijania takich pilek na dach lub w okolice hali milenium ![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Sędzia Czesław napisał(a):Wiem, wiem. Trzeba uważać, aby piłka nie dostała się w ręcę takiej persony

ale czemu ja biedna siedzac na murku musze uwazac aby nie dostac od was pilka w glowe i co sie zdarzalo juz wczesniej nie uslyszec nawet przepraszam?

redlovebloodgirl napisał(a):Sędzia Czesław napisał(a): Więc uważajcie, bo piłka może was trafić z każdej strony
wy tez uwazajcieklasy 3 sa znane z umilowania do wybijania takich pilek na dach lub w okolice hali milenium

ale im sie cos odmienilo i juz nie ganiaja tak czesto za pilka
znalezli sie ich zastepcy..sila rzeczy znalezli sie i zastepcy was-wykopujacy pilke 
redlovebloodgirl napisał(a):Racik, owszem 'moim'ale im sie cos odmienilo i juz nie ganiaja tak czesto za pilka
znalezli sie ich zastepcy..sila rzeczy znalezli sie i zastepcy was-wykopujacy pilke
no ale z drugiej strony jak chca grac to nie mozna im zabronic jednak mogli by to robic delikatniej 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości