imprezujecie gdzies dzisiaj?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Flo » środa, 1 mar 2006, 08:22

.Y. napisał(a):Lol rotfl lol.. Selekcja w warszawskich klubach jest po prostu genialna :D

babci nie wpuscili? :P
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez .Y. » środa, 1 mar 2006, 21:52

marko napisał(a):
Wiem, że nie należała do Ciebie, ale szkoda, że nie było :(

[ Dodano: 2006-03-01, 15:23 ]
A propo selekci byliśmy na koncercie Stinga w Warszawie - koncert był porażką i zrobiliśmy sobie clubingową noc po stolicy nie weszliśmy tylko do Chili tam nas nie wpuścili .śmiałem się z tego moje zdanie jest podzielone na temat selekcji. Czasami jest to fajne że bawisz się w określonej grupie ale jak określić człowieka w jednej chwili

No bo selekcja nie jest rzecza mila.. Sa w Warszawie kluby, gdzie zeby wejsc, potrzebna jest karta klubowa, ktora dostac mozna dopiero po roku odwiedzania klubu. Czyli przez rok trzeba imprezowac z kims, kto taka karte posiada, bo inaczej w ogole sie do klubu nie wejdzie. Selekcjonerzy potrafia tez powiedziec dziewczynie, ze nie wejdzie, bo jest brzydka (moja kolezanka byla swiadkiem takiej sytuacji). Niechetnie tez do klubow wpuszcza sie pary, szczegolnie, gdy sa to na przyklad trzy czy cztery pary. Moze tez zdarzyc sie sytuacja, ze z wiekszego towarzystwa cofaja tylko jedna osobe. Albo w klubie pustki, ale jak sie selekcjonerom ktos nie spodoba, to tak czy inaczej go nie wpuszcza.
Marko, selekcjonerzy okreslaja ludzi wg wygladu :)
Ale nawet ta selekcja nie zmienia faktu, ze fajne sa kluby w stolicy i naprawde fajna w nich zabawa ;)
.Y.
Coś tam napisał

Postprzez Nash Johnson » środa, 1 mar 2006, 21:54

qrcze, ale dzicz! to całkiem jak na amerykańskich filmach :)
Nash Johnson
Ważniak

Postprzez Dreams » czwartek, 2 mar 2006, 14:12

skorp!on napisał(a):Do końca miesiąca zostało mi tylko 4 zł :( Żadnych imprez.

Jak Ty to zrobiłeś, to znaczy co zrobiłeś, że w Twoim dopisku jest mój nick? Czy pojawia się tam nick każdego, kto w danym momencie jest zalogowany i go czyta? Hmmm... ciekawi mnie to... Pozdrawiam...
Dreams

Postprzez Didi » czwartek, 2 mar 2006, 14:36

Didi
Rycerz forum

Postprzez Dreams » piątek, 3 mar 2006, 12:36

WZT napisał(a):
Dreams napisał(a):
skorp!on napisał(a):Do końca miesiąca zostało mi tylko 4 zł :( Żadnych imprez.

Jak Ty to zrobiłeś, to znaczy co zrobiłeś, że w Twoim dopisku jest mój nick? Czy pojawia się tam nick każdego, kto w danym momencie jest zalogowany i go czyta? Hmmm... ciekawi mnie to... Pozdrawiam...

to jest taki skrypt ktory pokazuje skywke twoja.... ja np. widze tam swoja ksywke

Dzięki! czyli tak jak myślałam... :)
Dreams

Postprzez Suzy » piątek, 3 mar 2006, 12:45

... tak ... w domu przy notatkach na jutrzejszy egzamin ... :maruda: ... ubaw po pachy ... [smilie=mml.gif]
Suzy
Gwiazdor

Postprzez kulA » piątek, 3 mar 2006, 16:00

Latarnia, ale i tak nie o miejsce chodzi :wink:
kulA
Rycerz forum

Postprzez Flo » piątek, 3 mar 2006, 17:35

skorp!on napisał(a):Będę siedział w domu. O ile się nie mylę to dziś leci Matrix 2. Więc nie będzie tak żle.

dobra mysl, bo na premierze w kinie zasnalem bo byla w nocy :) Obejrze sobie
Flo
Arcymistrz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark