Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Olga » wtorek, 13 cze 2006, 13:43

Właśnie dowiedziałam się o czymś co mnie wręcz załamało :( Co prawda podejrzewałam to od dawna, ale dopiero teraz na prawdę mnie to bardzo zabolało :( Niektórych rzeczy lepiej nie sprawdzać, bo niewiedza nie jest taka przytłaczająca. Mogę się już pożegnać z nadzieją i przestać czekać na cud. Wysoką cenę zapłaciłam za własną głupotę ... straciłam coś co było dla mnie najważniejsze .... żałuję, że 8 miesięcy temu nikt mnie nie palnął w łeb ... może przejrzałabym na oczy [smilie=weep.gif]

Jestem przybita i topię się w tym upale .... mam już wszystko gdzieś :cry:
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez redlovebloodgirl » wtorek, 13 cze 2006, 13:51

skora juz mi schodzi chyba z kazdej mozliwej czesci ciala :| tylko nogi mi ocalaly :lol:

wybieram sie na spacer nad jezioro i humor po pewnym smsie mam suuuper :oops: mowilam ze bedzie dobrze! :*
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Flo » wtorek, 13 cze 2006, 14:21

chca mnie wyslac na jakies szkolenie :cry:
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Flo » wtorek, 13 cze 2006, 14:49

Flo
Arcymistrz

Postprzez Flo » wtorek, 13 cze 2006, 14:52

Flo
Arcymistrz

Postprzez cushu » wtorek, 13 cze 2006, 15:43

Siadam wygodnie, właczam telewizor, wybieram kanal kulturalny, zeby nie bylo, ze calkiem sesje zlewam i co slysze? Facet z czupryna pyta faceta z czupryna, ale w okularach: Jak wiem, zajmuje sie Pan teraz badaniami młodych Polakow. Młodych czyli tych do 35 roku życia. Nie ulega wątpliwości, ze grupa ta ma wiele rodzimych autorytetow do nasladowania, chociazby Jan Paweł II, wszyscy przeciez mocno przezyli jego smierc. Co młodych ludzi laczy? Czy istnieje jakas wspolna dla wszystkich nauka, mądrość?
- Gdybym miał wyrazic młode pokolenie w jakiejs sentencji, gdyby oni mieli to zrobic, no to nie watpliwie bylyby to slowa "Jest wąska w pasie, dobrze pcha sie". To chyba najbardziej popularne haslo, wsrod wspolczesnych Polakow... zaraz po tatuazach w jezyku japonskim "Moj ojciec jest lepszy od slonca, dociera wszedzie".
- Zartuje pan?
- A jest cos zabawnego w tym co powiedziałem?
- Nie no ale.. A co z kultura? Najwieksze dzieło, bohater młodych?
-

No to zem sie doksztalcil. :| :lol:
cushu
Terminator

Postprzez barmaid » wtorek, 13 cze 2006, 16:10

Pogoda dla mnie idealna, czuje się jak rybka w wodzie...ale co z tego jak nie mam czasu odsapnąć. :help:
barmaid
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark