I zamierzam zabić własną matkę. Nie zdziwcie się, jak mnie zobaczyć w kryminale 

Sylwia napisał(a):![]()
biednyś...
a nastrój - dobry
, jak chcesz to przystąp do konkursu ze mną (memoriał Barthy
). Chyba producent przewidział co użytkownik będzie robił z tymi telefonami bo mają w miarę aerodynamiczny kształt. W miarę możliwości postaram się telefon, gdzieś tam kątownicą przejechać, gdzieś tam dłutem poskrobie w innym miejscu, piłą obetnę nie potrzbene wypukłości i jak pofrunie to do Niemiec...
jurasek napisał(a):forum smutasów i melancholików
bez gorzały to nawet do siebie w lustrze sie nie umiecie uśmiechnąć
weźcie sie w garść i banan w góre na pyski
muchy w smole lepiej od Was egzystują
przestac ziewać i na powietrze biegać w piłe rżnąć rowerem sie napawać wiecej ruchu gamonie

obiecuję poprawęjurasek napisał(a):forum smutasów i melancholików
przestac ziewać i na powietrze biegać w piłe rżnąć rowerem sie napawać wiecej ruchu gamonie

groszeq napisał(a):Łatwo wam mówić... Jestem naprawdę wkurzona
jurasek napisał(a):forum smutasów i melancholików
dOBrze batonie obiecuje poprawe ..... 
Rymek_Hunter napisał(a):Modlę się o dzień w którym włączę telewizor i usłyszę "spółka Motorola ogłosiła upadłość" LUDZIE APELUJE DO WAS NAWET JAKBY WAM DOPŁACALI NIE BIERZCIE TELEFONÓW TEJ MARKI !
... miałam przez dwa lata ..... i szczerze mówiąc to ja też nie wezmę telefonów tej marki do ręki! pomijam, że w nich się wszystko psuje
pomęczę się jeszcze jeden dzień z gościem, a potem wszystko już będzie w najlepszym porządku 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 16 gości