dokładnieAchaja napisał(a):dobrze, że to już piątek
. Z nastrojem to u mnie różnie, nie wiem czy to przez syropy jaki pije, czy pogodę
, ale dziś jest ładny dzień, od samego rana wszystko mnie cieszy

dokładnieAchaja napisał(a):dobrze, że to już piątek
. Z nastrojem to u mnie różnie, nie wiem czy to przez syropy jaki pije, czy pogodę
, ale dziś jest ładny dzień, od samego rana wszystko mnie cieszy

Achaja napisał(a):dobrze, że to już piątek - ciężki to był tydzień - potrzebuję wypoczynku

pastor napisał(a):Oczom ich ukazala sie samotna latarnia morska, z ktorej wydobywal sie dobrze znany odgłos piosenki. Trochę wulgarnej, trochę skocznej, w pełni dobrej do spożywania trunków...
No weekend w domu, jak ma być??![]()
![]()
agentWomen napisał(a):Co mam zrobić?
Tak wyszło... że bardziej zależy mi na szczęściu bliskich mi osób niż na moim własnym...
Niby jest to bardzo dobre zachowanie z mojej strony, ale jednak ktoś uświadomił mi, że robię sobie krzywdę...
Co mam zrobić?
Tak wyszło... że bardziej zależy mi na szczęściu bliskich mi osób niż na moim własnym...
Niby jest to bardzo dobre zachowanie z mojej strony, ale jednak ktoś uświadomił mi, że robię sobie krzywdę...

Jest mi smutno .... jest tragicznie Niektóre wiadomości spadają na człowieka tak niespodziewanie ... trudno w nie uwierzyć ... a może raczej nie chce się w nie wierzyć
[*] [*]
Wszystko z czasem się ułoży 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości