. W lodówce mrozi się już zrobiony deser z lodów bakaliowych, z ananasem, brzoskwinia oblany likierem toffi....

TISAJA napisał(a):Mój nastrój dzisiaj... to moje jedzenie.![]()
Właśnie kończe robić "ryż a'la Magda" i zasiądę do oglądania filmu... a właściwie wyciągnę sie na kanapie. W lodówce mrozi się już zrobiony deser z lodów bakaliowych, z ananasem, brzoskwinia oblany likierem toffi....
Wieczór więc mam apetyczny...

właśnie przysłuchałem całą płytę... jest boska. jeżeli teraz jest moda na nią to ja chcę być modny
więc jak ktoś mnie pyta o nastrój to powiem... BOSKI , nastrój mam BOSKI

... po wczorajszym śnie w wymiarze 3 godzin... dzisiejszych 13 godzinach podróży pociągiem... całym dniu w bibliotece i pertraktując możliwość podejścia do egzaminu... co niestety skończyło się perspektywą kolejnej wycieczki za tydzień...
dałam się skusić na nie punktualne wracanie z podróży do domu ...
... ale pewnie dlatego, że przywitało mnie "zgromadzenie" w tym samym składzie, miejscu i o tej samej porze co zwykle...
... a tym razem wymyślili nawet nową rozrywkę... gdyż już nie grę w "makao" a w "chińczyka" przy "fajce"
co tam juwenalia
dobrze być w domu 
Achaja napisał(a):Flo napisał(a):Achaja napisał(a):z uwagi na to, że dzisiaj piątek -
z uwagi na samotny wieczór -![]()
z uwagi na jutrzejsze szaleństwo -
to w srodku da sie zalatwic
pan mąż chyba nie byłby zadowolony

Achaja napisał(a):Dreams napisał(a):
Achaja, jeżeli tylko Flo będzie z Toba tańczył to Pan Mąz będzie zadowolony, ze się dobrze bawisz, bo z tego co wiem, to Twoje możliwości tanaczne są o 1000% większe niż Pana Męża ....
oj Dreams on jest bardzo zazdrosny - więc pod jego nieobecność, to może lepiej nie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości