keeper napisał(a):Było miło...Dla mnie jak na razie taki zjazd, to żadna atrakcja (za młoda jestem, no i często tam bywam..służbowo)
Też jeszcze za młody jestem na zjazdy absolwentów, może za 5 lat.
qrczak napisał(a):keeper napisał(a):Było miło...Dla mnie jak na razie taki zjazd, to żadna atrakcja (za młoda jestem, no i często tam bywam..służbowo)
Też jeszcze za młody jestem na zjazdy absolwentów, może za 5 lat.
Będzie chyba tylko mały problem z ustaleniem moich personaliów. W księdze pamiątkowej zrobili ze mnie..Karolinę
( w sumie tez ładnie)
ja miec male pytanie
(apel=wolna godzina
)fern napisał(a):Widocznie w oczach grona profesorów trzecie klasy mają lepsze rzeczy do roboty... choć jak pamiętam mój brat w tamtym roku wystawiał z ówczesną 3C jasełka po góralsku
albo klasa europejska, co Kamila?

olkakg napisał(a):[jasełka?![]()
hm.. może 3 mat-fizy by tez zrobiły jakieś jasełka?![]()
albo klasa europejska, co Kamila?
![]()
a moja klasa robi światowy dzień AIDS czy coś podobnego... zobaczymy czy wypali nasz pomysł..
bo poki co to stoimy w miejscu nawet z polonezem

redlovebloodgirl napisał(a):
3 mat fiz bardzo chetnie tylko najpierw dodaj do doby kilka godzin abysmy mieli czas na zrobienie czegos ciekawegobo poki co to stoimy w miejscu nawet z polonezem
a tak pozatym to..nauka nauka nauka

olkakg napisał(a):redlovebloodgirl napisał(a):
3 mat fiz bardzo chetnie tylko najpierw dodaj do doby kilka godzin abysmy mieli czas na zrobienie czegos ciekawegobo poki co to stoimy w miejscu nawet z polonezem
a tak pozatym to..nauka nauka nauka
a właśnie... polonez...![]()
chciałabym raz zobaczyć jak Wam idzie ta nauka...
chcesz to zobaczyć..

olkakg napisał(a):Mariol napisał(a):
klasie 3 mat fiz jak idzie...chcesz to zobaczyć..
toż to samobójstwo...![]()
![]()
chce.. chce![]()
![]()
to kiedy macie próbe? ;>
czyli ee nigdy? 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości