keeper napisał(a):wracam do boskiego opracowania pytań na egzamin z decyzji politycznych, zapewniam,nie ma lepszej rozrywki. Znowu do 2:00 czytanie tych ...nie bede się wyrażać..
yh, pokaz im Mo na egzaminie ko rzadzi

keeper napisał(a):wracam do boskiego opracowania pytań na egzamin z decyzji politycznych, zapewniam,nie ma lepszej rozrywki. Znowu do 2:00 czytanie tych ...nie bede się wyrażać..

otaczaja mnie wspaniali ludzie... eh
Dzieki Wam za to

NataliaW napisał(a):Rodzi mi się w głowie za dużo pytań na które nie znam odpowiedzi....Staram się je zabić, ale one rosną i rosną sprawiając, że zaczynam się dusić w czterech ścianach mojej głowy.....![]()
I jeszcze ta pogoda mnie przygniata, czuję się stłamszona.....![]()
Ide sobie usmażyć jajecznice na poprawienie nastroju-chce ktoś?![]()
[ Dodano: 2005-06-03, 08:50 ]
ps.musze to napisać.......Poziomek twój avatar wymiata....co na niego spoglądam to się śmieje.....

keeper napisał(a):ZAINTERESOWANA napisał(a):Czyżbyś urlopik wzięła z tej okazji?![]()
![]()
U-co? urlopik? fajne słowo, czekaj sprawdzę w słowniku co oznaczaNiestety nie urlopik, tylko włączylam wysokie obroty..
NataliaW napisał(a):Rodzi mi się w głowie za dużo pytań na które nie znam odpowiedzi....Staram się je zabić, ale one rosną i rosną sprawiając, że zaczynam się dusić w czterech ścianach mojej głowy.....![]()
I jeszcze ta pogoda mnie przygniata, czuję się stłamszona.....![]()
Ide sobie usmażyć jajecznice na poprawienie nastroju-chce ktoś?![]()
[ Dodano: 2005-06-03, 08:50 ]
ps.musze to napisać.......Poziomek twój avatar wymiata....co na niego spoglądam to się śmieje.....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości