tym bardziej, jesli sie przebywa z osoba, ktora ma juz totalnego swira
a teraz kawusia i trza by poczytac cos na jutro
(koniec zartow, czas na powage
)
(koniec zartow, czas na powage
)yennefer napisał(a):moje roztrzepanie czasem doprowadza mnie do granicy wytrzymalosci, czasem przyprawia o histeryczny smiech, a czasem... powoduje megaglupawke, ktora szczegolnie silnie objawiala sie dzis po poludniu.![]()
tym bardziej, jesli sie przebywa z osoba, ktora ma juz totalnego swira![]()
![]()
a teraz kawusia i trza by poczytac cos na jutro(koniec zartow, czas na powage
)
hehheheh zapamientaj te slowa
i nie zapomnij ![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Sylwia napisał(a):będzie dobrzeZAINTERESOWANA napisał(a):Fatalnie się czuję![]()
![]()
![]()
i ciężko mi z tym
![]()
, już jest o wiele lepiej... NataliaW napisał(a): ZAINTERESOWANA, Ty sobie nie żartuj, masz być w kolekcji Gumisiów a Ty się smucisz, no wiesz co....![]()
![]()

NataliaW napisał(a):Zła, rozdrażniona i w ogóle......![]()
Komp mi ledwo zipie, siedzałam godziną nad lekcjami brata, za dużo ludzi chodzi po moim domu, nawet własnych myśli już nie słysze, wszyscy chodzą i marudzą......
Chce stąd wyjechać i być wreszcie sama. Sama. Zupełnie sama.

cushu napisał(a):Nastroj wystraszyl sie i uciekl do szafy. Jeczy zebym zawolal go jak mi przejdzie. Jak to mowia... o jedno klikniecie za daleko, o jeden tekst za wiele. Ostatnia latarka (zwana swiatelkiem) w tunelu zgasla, bo Beba potrzebowala nowych baterii do swojego wibratora w stylu old school. I tak oto ludzka nadzieja sromotnie przegrala z ograzmem stereo, a ostatni bastion niewinnosci, okazal sie tajnym burdelem dla posiadaczy paszportu polsatu. Czas wyciagnac wytarta wojskowa kurtke, zapalic papierosa, wpakowac zone do pordzewialego Volvo i ruszyc "na poludnie od nigdzie". W tym roku juz nie bede szukal.. wszyscy kandydaci okazali sie kupe warci.
Nastroj rozczarowany z nutka zawiedzenia i rezygnacji..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 18 gości