Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez yennefer » czwartek, 2 cze 2005, 18:10

moje roztrzepanie czasem doprowadza mnie do granicy wytrzymalosci, czasem przyprawia o histeryczny smiech, a czasem... powoduje megaglupawke, ktora szczegolnie silnie objawiala sie dzis po poludniu. :smiech:
tym bardziej, jesli sie przebywa z osoba, ktora ma juz totalnego swira :lol: :lol: :lol:

a teraz kawusia i trza by poczytac cos na jutro :| (koniec zartow, czas na powage :twisted: )
yennefer
Mieszka tu

Postprzez Budyn » czwartek, 2 cze 2005, 19:30

yennefer napisał(a):moje roztrzepanie czasem doprowadza mnie do granicy wytrzymalosci, czasem przyprawia o histeryczny smiech, a czasem... powoduje megaglupawke, ktora szczegolnie silnie objawiala sie dzis po poludniu. :smiech:
tym bardziej, jesli sie przebywa z osoba, ktora ma juz totalnego swira :lol: :lol: :lol:

a teraz kawusia i trza by poczytac cos na jutro :| (koniec zartow, czas na powage :twisted: )

To ja juz wiem skad sie biora nawiedzeni psorzy :P hehheheh zapamientaj te slowa :P :) i nie zapomnij ;]
Budyn
V.I.P

Postprzez yennefer » czwartek, 2 cze 2005, 19:58

hehe Piotrek, to ty mnie widzisz w tym zawodzie?! :lol:
ale wiesz - niczego nie mozna wykluczyc, wiec ty tez sobie na wszelki wypadek zapisz w pamieci :p :)
yennefer
Mieszka tu

Postprzez SAVARY » czwartek, 2 cze 2005, 21:03

Po rowerze, dziś jeździłem po plaży, zmęczony :super:
SAVARY
Terminator

Postprzez ZAINTERESOWANA » czwartek, 2 cze 2005, 21:21

Sylwia napisał(a):
ZAINTERESOWANA napisał(a):Fatalnie się czuję :evil: :[ :placze: :placze: i ciężko mi z tym :placze: :placze:
będzie dobrze :beer:

Dzięki :D , już jest o wiele lepiej... :spoko:
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez keeper » czwartek, 2 cze 2005, 21:25

:D -i to cały czas, czyli permanentnie (oo trudne słowo) :)
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez ZAINTERESOWANA » czwartek, 2 cze 2005, 21:25

NataliaW napisał(a): ZAINTERESOWANA, Ty sobie nie żartuj, masz być w kolekcji Gumisiów a Ty się smucisz, no wiesz co.... :glupek: :flowers: :beer:

No wiesz... :lol:
Ale poprawiłaś mi humor... :lol: :lol: :lol:
Dzięki :spoko: :beer:
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez ZAINTERESOWANA » czwartek, 2 cze 2005, 21:32

NataliaW napisał(a):Zła, rozdrażniona i w ogóle...... :oops:

Komp mi ledwo zipie, siedzałam godziną nad lekcjami brata, za dużo ludzi chodzi po moim domu, nawet własnych myśli już nie słysze, wszyscy chodzą i marudzą......

Chce stąd wyjechać i być wreszcie sama. Sama. Zupełnie sama.

Głowa do góry :spoko: , po deszczu zawsze przychodzi słońce :roll: :brawo:
ZAINTERESOWANA
Mieszka tu

Postprzez cushu » czwartek, 2 cze 2005, 21:37

Nastroj wystraszyl sie i uciekl do szafy. Jeczy zebym zawolal go jak mi przejdzie. Jak to mowia... o jedno klikniecie za daleko, o jeden tekst za wiele. Ostatnia latarka (zwana swiatelkiem) w tunelu zgasla, bo Beba potrzebowala nowych baterii do swojego wibratora w stylu old school. I tak oto ludzka nadzieja sromotnie przegrala z ograzmem stereo, a ostatni bastion niewinnosci, okazal sie tajnym burdelem dla posiadaczy paszportu polsatu. Czas wyciagnac wytarta wojskowa kurtke, zapalic papierosa, wpakowac zone do pordzewialego Volvo i ruszyc "na poludnie od nigdzie". W tym roku juz nie bede szukal.. wszyscy kandydaci okazali sie kupe warci.
Nastroj rozczarowany z nutka zawiedzenia i rezygnacji..
cushu
Terminator

Postprzez kamila » czwartek, 2 cze 2005, 21:38

Niespodzianka się nie udała, ale i tak byłam i nadal jestem szczęśliwa i do głowy wszystko weszło w ciągu 1h :mg: Boossssko.
Dla tego, który to wącha smrodziki swego smutku, mam coś specjalnego.
kamila
Arcymistrz

Postprzez keeper » czwartek, 2 cze 2005, 21:39

cushu napisał(a):Nastroj wystraszyl sie i uciekl do szafy. Jeczy zebym zawolal go jak mi przejdzie. Jak to mowia... o jedno klikniecie za daleko, o jeden tekst za wiele. Ostatnia latarka (zwana swiatelkiem) w tunelu zgasla, bo Beba potrzebowala nowych baterii do swojego wibratora w stylu old school. I tak oto ludzka nadzieja sromotnie przegrala z ograzmem stereo, a ostatni bastion niewinnosci, okazal sie tajnym burdelem dla posiadaczy paszportu polsatu. Czas wyciagnac wytarta wojskowa kurtke, zapalic papierosa, wpakowac zone do pordzewialego Volvo i ruszyc "na poludnie od nigdzie". W tym roku juz nie bede szukal.. wszyscy kandydaci okazali sie kupe warci.
Nastroj rozczarowany z nutka zawiedzenia i rezygnacji..

zardzewiałe Volvo? Miał być polonez :|
keeper
Rycerz forum

Postprzez keeper » czwartek, 2 cze 2005, 22:54

wracam do boskiego opracowania pytań na egzamin z decyzji politycznych, zapewniam,nie ma lepszej rozrywki. Znowu do 2:00 czytanie tych ...nie bede się wyrażać.. :|
keeper
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark