ma ktos jakies pomysly co mam kupic na swieta dla siostry 12 lat i brata 18 lat????
cos najlepiej taniego-do 50 zl na osobe i fajnego, bo ja mam calkowity brak koncepcji..
a dla starych-tak do 100 zl????
Martius napisał(a)::twisted:
Dla starych najlepszym prezentem będzie zacząć pisać i mówić "rodzice "
To nie boli prawda-i ze 100wy jeszcze reszta zostaje
jacekk. napisał(a):ma ktos jakies pomysly co mam kupic na swieta dla siostry 12 lat i brata 18 lat????
cos najlepiej taniego-do 50 zl na osobe i fajnego, bo ja mam calkowity brak koncepcji..
FiDo napisał(a):jacekk. napisał(a):ma ktos jakies pomysly co mam kupic na swieta dla siostry 12 lat i brata 18 lat????
po co kase tracic. idz starym jaja pomaluj
jacekk. napisał(a):milcz spamerze...
pokazales ze masz łeb jak dziecko piecioletnie...
i starczy...
ten temat nie jest po to by jacys debile i frajerzy sie wykazywali.wiec jak na razie zero odpowiedzi

fido jakis ty wylewny (w uczuciach) sie zrobilesFiDo napisał(a):![]()

kamila napisał(a):fido jakis ty wylewny (w uczuciach) sie zrobilesFiDo napisał(a):![]()

wlasnie po to, by uwiecznic twe igraszkiFiDo napisał(a):ej, po co to zrobilas? specjalnie edytowalem ta wiadomosckamila napisał(a):fido jakis ty wylewny (w uczuciach) sie zrobilesFiDo napisał(a):![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości