1. Walt Disney - mamy wiele postaci : Miki - mysz, Donald - kaczor, Pluto - pies.
A Goofy .. ? to co jest Goofy.
Pomóżcie , prosze młodzi detektywi
a tak przy okazji :
2. Czemu zawsze rozgryzamy Tic-Tac ' i ?
NataliaW napisał(a):FiDo napisał(a):dlaczego czasem zdarza mi sie obudzic minute przed budzikiem?
dlaczego w naturze musi byc rownowaga?
dlaczego w nowym gg zawarli takie pedalskie emotki?
dlaczego to czytasz?
dlatego, że budzisz się minute przed- mi tez sie to zdarza.
dlatego, że tak
dlatego, że....eee...są ok.
aby odpowiedzieć, na nurtujące Ciebie pytania.
A dlaczego ten temat jeszcze nie jest w koszu?

pfMcCool napisał(a):Tisaja napisał(a):Dlaczego zapętlamy sie we własnych urojeniach?
bo "for urojenia=1; urojenia>0; urojenia++"
NataliaW napisał(a):Goofy (...) Jest podobny do psa, a zarazem człowieka.

loisslane napisał(a):Minutaę przed dzwonkiem budziłam się, kiedy jeszcze zamiast budzika w komorce uzywalam takiego zwyklego, ze wskazowkami. Mysle, ze chwile przed wlaczeniem sie alarmu w taki budzik wydaje jakis charakterystyczny dzwiek, ktory czlowiek nieswiadomie kojarzy z pobudka i budzi sie sam.
nieFiDo napisał(a):loisslane napisał(a):Minutaę przed dzwonkiem budziłam się, kiedy jeszcze zamiast budzika w komorce uzywalam takiego zwyklego, ze wskazowkami. Mysle, ze chwile przed wlaczeniem sie alarmu w taki budzik wydaje jakis charakterystyczny dzwiek, ktory czlowiek nieswiadomie kojarzy z pobudka i budzi sie sam.
moj nie wydaje zadnych odglosow. ba, jak mi zalezy na obudzeniu sie o konkretnej godzine to sie o niej budze nawet bez pomocy budzika. tak jakby organizm sam liczyl minuty. wy tez tak macie??

FiDo napisał(a): jak mi zalezy na obudzeniu sie o konkretnej godzine to sie o niej budze nawet bez pomocy budzika. tak jakby organizm sam liczyl minuty. wy tez tak macie??
loisslane napisał(a):FiDo napisał(a): jak mi zalezy na obudzeniu sie o konkretnej godzine to sie o niej budze nawet bez pomocy budzika. tak jakby organizm sam liczyl minuty. wy tez tak macie??
tak. organizm umie sie sam obudzic. szczegolnie, jesli kilka razy obudzil sie o tej samej porze. szybko sie przyzwyczaja i nie potrzebuje budzika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 7 gości