to jest żenujące... to nawet ja nie złożyłem skargi mimo że zasługuje na nią w 200% bo myślałem, że ktoś kto ma "leczyć" ludzi z dolegliwosci potrafi naprawic swój błąd. 
Liczyłem na telefon, moze jakies przeprosiny ze zostałem potraktowany w gabinecie jak bydło i zrealizowanie darmowych obiecanych zabiegów, nie doczekałem się i gdyby nie wizyta policji to dalej bym czekał jak jakiś naiwniak...
niczego nie wymuszam staram sie zachowywac jak czlowiek niz sie sądowac, nic nie przemowilo a dodatkowo to ja musze sie tłumaczyc co jest zalosne, ale przynajmniej wiem z jaka osoba mam do czynienia, i teraz siłą rzeczy bede sie tlumaczyc policji, w ogole chetnie się dowiem po co w ogole mam sie tlumaczyc i z czego, bo do tej pory jest to dla mnie zagadką
wytlumacze wszystko normalnie bo nie mam nic do ukrycia, wszystko opisałem.
)
przewaznie szuka się takich osob jesli chce sie dać negatywną opinię by móc dać ludziom do myślenia czy warto się tam wybrac, to że napiszę ODRADZAM to nic, każdy decyduje sam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości