[zabawa] zniszcz zyczenie]

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez kamila » czwartek, 5 paź 2006, 10:31

cichy napisał(a):chce byc juz w kg :wink: :roll:
jesteś w Kołobrzegu, ale w mieście panuje powódź

chcę, zeby był już piątek, zebym mogła już wyjechać :)
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Hong » czwartek, 5 paź 2006, 10:34

ale niestety będziesz podrzędnym amatorem

Chciałbym ciągle wygrywać
Hong
Twardziel

Postprzez myśliwiec » czwartek, 5 paź 2006, 15:37

RUDA napisał(a):
myśliwiec napisał(a):życzyłam sobie miłości... a do miłości trzeba dwojga, więc nie zniszczyłaś mi życzenia :doh:

chodzilo o to ze masz milosc -> czytaj faceta -> ktory zostal w cywilizacji a Ty sie kisisz na bezludnej wyspie :twisted: :twisted: :twisted:

:wink: myślę jednak że i tak mi nie zniszczyłaś zyczenia
na bezludnej wyspie praca? szczęście? miłość? no może spokoju ducha to bym miała nawet nad ;)
chciałam być [przebiegła wymyślając takie zyczenie, ale zapomniałam dodać że chce być między ludźmi! ;)
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Misiek » czwartek, 5 paź 2006, 19:26

dankul napisał(a):Aby na forum nie ciągnęły się tasiemce w stylu „moda na sukces” z racji bytu do cna wyżęte ze swej pierwotnej świeżości, moderator miał dość tego typu offtopowych kiczów zawsze święcących triumfy w notowaniu kolejnych wpisów. Forumowicze kreowaliby nowe ambitne bądź zabawne i oryginalne tematy a polityka i sensacje okresu kampanii wyborczej miałyby osobny podrozdział w dziale śmietnik bądź area51

Boże jakież to odkrywcze!!
Idę sprawdzić jak wiele takowych ambitnych , zbawnych bądx oryginalnych tematów wykreowałeś... :D
Misiek
Coś tam napisał

Poprzednia strona

Powrót do :: hydepark