Co z klonami?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Demurrer » piątek, 24 lut 2006, 14:56

Długoimienny napisał(a):Ciekawe, co piszesz. Niestety, moja wiedza to jedynie kilka procesów sądowych, które relacjonowałem jako dziennikarz.

Bo to jest tak.
Trudniej sklecić taki proces, ale jak już się uda, to mucha nie siada. Nie ma wtedy bowiem możliwości, aby miała miejsca inna wersja zdarzeń niż ta przyjęta.

W przypadku natomiast dowodów bezpośrednich, wystarczy, że np świadek będzie kłamał i wyrok będzie nisprawiedliwy.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez r00t » piątek, 24 lut 2006, 14:58

Demurrer napisał(a):
Długoimienny napisał(a):Ciekawe, co piszesz. Niestety, moja wiedza to jedynie kilka procesów sądowych, które relacjonowałem jako dziennikarz.

Bo to jest tak.
Trudniej sklecić taki proces, ale jak już się uda, to mucha nie siada. Nie ma wtedy bowiem możliwości, aby miała miejsca inna wersja zdarzeń niż ta przyjęta.

W przypadku natomiast dowodów bezpośrednich, wystarczy, że np świadek będzie kłamał i wyrok będzie nisprawiedliwy.

...a co to ma wspólnego z klonami.... ?

zamykam temat...
r00t
Administrator

Poprzednia strona

Powrót do :: hydepark